Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support HZ

proZac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

kilka dni temu zostałem zbanowany za rzecz, której nie zrobiłem. Po 2 dobowej "analizie" naszego supportu zostałem odbanowany. Support przyznał się do pomyłki i przeprosił (po długiej dyskusji).

Jednak odzyskanie straconej energii i jednostek treningowych okazało się niemożliwe wg. tutejszego wymiaru sprawiedliwości (hehe tsa jasne). Tak czy inaczej jednoznacznie poniosłem straty, za coś czego nie zrobiłem i nie uzyskałem za to żadnej rekompensaty.

Czy jest tutaj jakaś instytucja, która nadzoruje nasz support, do której mogę napisać i przedstawić całą sytuację (screeny z rozmów, dowód na to że nie popełniłem zarzucanego mi czynu) ?

Takim supportem, z jakim pisałem może zostać praktycznie każdy, a ja chcę przedstawić sytuację komuś rozumnemu, nie osobom które analizują dwie doby coś co małpa z downem przeanalizowała by w godzinę :)

Sytuacja była prosta, tydzień temu napisałem wiadomość "sprzedam konto-oferty psc proszę" za co zostałem zbanowany na dwa dni. Okej wszystko zrozumiałe, żaden problem. Jednak trzy dni temu dostałem kolejnego bana za tą samą wiadomość( WTF o.O). Wysłałem ją jedynie za pierwszym razem. Ile czasu można analizować to, czy wiadomość wyszła z mojego konta drugi raz ? Każdy sam zna odpowiedź - są to minuty pracy. 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Ktoś dwa razy Cie pewnie zgłosił, grałem kawał czasu w hero zero i Ci powiem ze z supportem rozmowa jest na poziomie rozmowy z psem. Chociaz bedziesz się domagał rekompensaty to i tak nic z tego. Supportem można tak łatwo manipulować ze jasny chuj... Co miala powiedzieć ekipa w której byłem jak konkurencyjna ekipa poprzerabiala screeny w gimpie czy gdzieś tam na naszą niekorzyść i bany wyrwaly osoby które nawet nie były w temacie. Support hero zero = mózgi 10 letnie.

Opublikowano

Hah, przecież oni tam mają przygotowane odpowiedzi. Znam się trochę na skrypcie OSTicket.

@TheGreatLee39 Racja. A na dodatek w supporcie siedzą osoby 13-17 letnie. Support to samo co moderatorzy na forum. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zgłoś ich do instytucji prowadzącej projekt. Czyli do supportu tworzącego gre.

Nic to nie da :)

Kiedyś jak grałem w HZ to specjalnie zgłaszaliśmy sie między drużynami i automatycznie blokowało konta przeciwników na kilka dni :)

OP musi się cieszyć że go odbanowali bo nie zawsze tak sprawnie to przechodzi.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Odpowiedzi mają zapewne przygotowane bo gdy milion graczy pisze im tą samą wiadomość to nie ma sensu tracić cennego czasu ich jak i naszego. Z tego co z nimi pisałem większość tam jest poczytalna i jak dokładnie przedstawi się problem jest on rozwiązywany szybko (przynajmniej w moim przypadku). Czasem są grubsze problemy które wymagają czasu, trzeba o tym pamiętać.

@KurczakPL @Truskaffek - Co ma wiek do inteligencji?

@Edit

Co do tematu to - W temacie w Supporcie masz specjalną rubrykę w stylu skargi na Support czy coś w ten deseń. Jeżeli rzeczywiście uznajesz że to co zrobili jest godne zwolnienia jakiegoś pracownika czy coś w ten deseń pisz tam ;P

Opublikowano

@Edit

Co do tematu to - W temacie w Supporcie masz specjalną rubrykę w stylu skargi na Support czy coś w ten deseń. Jeżeli rzeczywiście uznajesz że to co zrobili jest godne zwolnienia jakiegoś pracownika czy coś w ten deseń pisz tam ;P

A te rubrykę sprawdza osoba z Supa.  :ass: 

Więc pozdro :makka:

Opublikowano

A te rubrykę sprawdza osoba z Supa. :ass:

Więc pozdro :makka:

A mi się wydaje, że tą rubrykę sprawdzają co mają wyżej niż rangę "przedstawiciel" raczej administrator ;) Corela itd..
Opublikowano

A mi się wydaje, że tą rubrykę sprawdzają co mają wyżej niż rangę "przedstawiciel" raczej administrator ;) Corela itd..

To źle Cie się zdaje, to sprawdza kamil.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety,

Support HeroZero ma dosłownie wszystko w dupie

Zgłosiłem masę wiadomości i nikt nie został ukarany

Wysyłając jedna prośbę na którą nie dostałem odpowiedzi proszę ponownie o wytłumaczenie

A oni dalej jedna i ta sama wiadomość

Mam wrażenie że pracują tam boty a nie ludzie

Pozdrawiam Anverek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...