Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomogę stworzyć serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,z góry prosiłbym żeby tematu nie przenosić do "Metin2 - pomoc na serwerze",ze względu że nie oferuję jakieś profesjonalnej pomocy

czy jakiegoś wynagrodzenia czy czegokolwiek... :)

Po prostu chciałbym pomóc komuś ZUPEŁNIE zielonemu-(osobie która po prostu zaczyna),sam bawię się w ten szajs od dłuższego czasu

ale samemu to jest za przeproszeniem "ch*j nie robota...",ze względu że po chwili zapał na projekt znika albo po prostu tracę wiarę że

zdołam ogarnąć na wszystko PLN,-(ze względu że mam możliwość,a dwa nie lubię czyjejś ingerencji w moje poglądy-teraz gdy piszę ten

temat oczywiście mam inny na to pogląd),chciałbym się po prostu sprawdzić a przy okazji pomóc/wytłumaczyć/nauczyć osobę jakiś tam rzeczy..

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Co oferuję?

- stworzenie serwera,piszę się na wszystko 

- profesjonalnego podejścia do sprawy,-nie wymięknę na starcie,nie stracę zapału -> (o tym niżej)

- czas

- naukę

- kulturę 

- komunikatora głosowego/gg/fb-też wchodzi w grę

- poczucie humoru... :)

Czego wymagam?

- Wymagam przede wszystkim kultury,-w sumie tylko tego,nie chcę "pracować" z gimbusem,któremu zasób słów kończy się na "ku*wa/ch*j",podkreślam-ZASÓB SŁÓW,nie jestem hipokrytą i w sumie jestem osobą która sama lubi sobie poużywać wulgarnych słów,w sensie-takie wyładowanie emocjonalne,język polski jest na tyle pięknym językiem że nie potrzebuję "k***a/c**j" w co drugim słowie w zdaniu... :)

Mając kulturę załatwisz ze mną wszystko,jestem człowiekiem-może zdarzyć mi się jakieś niedociągnięcie/spóźnienie-(choć to,to rzadko)/zapomnienie o czymś-(również rzadko),ale jednak...

Dlaczego nie stracę zapału?

- Ogólnie rzecz biorąc mam wizję na swój serwer,widzę coś w co mógłbym się wstrzelić,rozje*ać wręcz rynek-nie będzie to takie coś jak na chwilę obecną jest,naje*ane po uszy nowości,mega ekstra reklama za 30 koła euro i serwer wyłączam po 2 tygodniach bo osiągnąłem cel (zarobiłem jakiegoś drobniaka),-na szczęście ja nie z tych...

Więc teraz pytanie,dlaczego nie zrobisz tego co widzisz?Skoro masz tam jakieś umiejętności (bo chcesz pomóc innym) to dlaczego pierw nie zaczniesz od siebie?

- Ze względu takiego że jak wspomniałem wyżej,nie lubię gdy ktoś mi pomaga,sam chcę dojść do celu i to jest w mojej naturze,więc "sam niczego nie zdziałasz"-nie dociera do mnie ten przekaz więc nie ma sensu szlifować mi go jeszcze raz,skoro mnie i tak nie znacie...

Lecz dziś myśląc nad swoim życiem i losem,stwierdziłem że pomogę komuś zrobić serwer choćby dla znajomych i go poduczę coś-a dlaczego?Dlatego że sam się czegoś nauczę,przekażę komuś wiedzę i nauczę się systematyczności,-fajna cecha jaka jest we mnie to jest to że jak się do czegoś zobowiążę (drugiej osobie)-to dotrzymam słowa,po prostu żeby nie wyjść na frajera i żebym poczuł swoją wartość-(mimo że ją czuję)....

Nie interesuje mnie to czy mnie polecisz czy nie,szczerze-naprawdę mi to zwisa,dynda i powiewa,-(piszę do starych wyjadaczy z MPC,którzy siedzą tutaj i czekają na mięso armatnie żeby dostać 3 lajki za ripostę do autora tematu,lub do "świeżaków",którzy po prostu posty nabijają)

Jeśli masz ochotę to odezwij się na PW,czy w temacie,-(choć preferuje PW) i coś tam uzgodnimy :) 
Pozdro wariaty czekam na jakieś propozycje,miłej nocki >< 

Opublikowano

Witaj ja chciałbym się od ciebie nauczyć jak stworzyć serwer jestem zainteresowany tym co piszesz jeśli możesz mi pomóc zaproszam na moje GG 57384665 

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...