Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Obowiązkowe uzasadnienie odpowiedzi.

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Moim (nie tylko moim) poymsłem jest to, żeby w dziale "Sugestie dotyczące forum" dodać nowy punkt w regulamunie. Tym punktem jest oczywiście coś w stylu- Osoba odpowiadająca na sugestie ma obowiązek dodać uzasadnienie do swojego wyboru.

Takie cytowanie posta lub tylko proste "Tak" oraz "Nie" to jest jeden z najłatwiejszych sposobów na "nabijanie postów".

Nie wiem czy już to było w sugestiach. Dziękuje.

Opublikowano

Było takie coś, ja pisałem ale nie przeszło.

Moim zdaniem powinno się to zmienić.

I nie piszcie tak jak kolega wyżej, że nie jest to potrzebne a już jeśli tak napiszecie to uzasadnijcie swoją wypowiedź, bo tak lub nie to debil nawet umie napisać.

Regmannn

Opublikowano

Prędzej byłbym juz za wyłączeniem nabijania postów w tym dziale.

Chodzi Ci o to, żeby zamiast postów były same ankiety ? Czy jak proponujesz ?
Opublikowano

Chodzi Ci o to, żeby zamiast postów były same ankiety ? Czy jak proponujesz ?

Żeby po prostu posty się tutaj nie naliczały.

Osobiście zawsze staram się uzasadniać swoje odpowiedzi w tym dziale, więc jestem na tak.

­

c:

Opublikowano

Jak nie będzie się nabijało tutaj postów to zobaczycie jak mało ludzi zacznie tutaj zaglądać.

Jestem na tak, bo komuś może zależeć na zmianie a jakiś idiota napisze sobie "nie" bo nie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jestem za:

- Usunięciem "nabijania" sobie postów.

- OBOWIĄZKOWEJ ankiety tematu.

- Uzasadnienie swojego zdania. ;)

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to ja bym w ogóle możliwość komentowania propozycji ograniczył. Stoją tu niektóre tematy (w których decyzja jest na prawdę prosta) po kilka miesięcy, nie wiem w jakim celu tak długo, chyba tylko po to by się nakulały wyświetlenia i odpowiedzi... a na końcu i tak "góra" zrobi po swojemu. Tak więc zamiast proponować uzasadnienia swoich wypowiedzi "wymuśmy", aby propozycje miały jakąś górną granicę czekania na rozpatrzenie? Skoro i tak 99.99% ludzi ma ten dział w głębokim poważaniu (a praktycznie wypowiadają się tutaj ludzie z rangą funkcyjną lub osoby, które takową posiadały) to po co mamy czekać, aż się łaskawie wypowiedzą skoro ich słowo i tak ma mikroskopijne znaczenie, bo jak góra powie nie, to nie...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to ja bym w ogóle możliwość komentowania propozycji ograniczył. Stoją tu niektóre tematy (w których decyzja jest na prawdę prosta) po kilka miesięcy, nie wiem w jakim celu tak długo, chyba tylko po to by się nakulały wyświetlenia i odpowiedzi... a na końcu i tak "góra" zrobi po swojemu. Tak więc zamiast proponować uzasadnienia swoich wypowiedzi "wymuśmy", aby propozycje miały jakąś górną granicę czekania na rozpatrzenie? Skoro i tak 99.99% ludzi ma ten dział w głębokim poważaniu (a praktycznie wypowiadają się tutaj ludzie z rangą funkcyjną lub osoby, które takową posiadały) to po co mamy czekać, aż się łaskawie wypowiedzą skoro ich słowo i tak ma mikroskopijne znaczenie, bo jak góra powie nie, to nie...

Święte słowa. Góra powinna robić to co większoć głosów (które powinny być uzasadnione) pokażują.

Nie powiem, kilka razy widziałem prosty temat w którym powinno być łatwe "Tak", ale góra powie jedno "Nie" i koniec.

Opublikowano

Niektóre rzeczy, jak utworzenie nowego działu, nie wymagają dużego nakładu pracy, natomiast propozycje nierozpatrzone od dłuższego czasu to sprawy nieco bardziej złożone.

Uzasadnianie opinii w tym dziale nie jest potrzebne. Jeżeli pomysł komuś się podoba, to po prostu zagłosuje na tak, w przeciwnym razie na nie. Nie potrzeba przy tym referatów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...