Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie adresu mail

kamilozo121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie potrzebuje waszej pomocy/porady. Powiem wprost pewien koleś zaj**ał mi konto na pl2, pisałem do supportu że straciłem dostęp do skrzynki pocztowej kazali mi wypełnić 5 podpunktów (pierwszy nick, potwierdzenia płatności itd) i najważniejsze czego nie dałem radę im udowodnić (5. W przypadku, jeżeli nie masz już dostępu do starej skrytki pocztowej, potrzebujemy dodatkowo pisma Twojego operatora konta e-mail lub udokumentowania, że stary adres e-mail rzeczywiście należał do Ciebie.) Gdybym znał aktualny e-mail który jest na koncie to może i by sie udało wiem tylko że jest na gmail.com. Znam całą historie konta mam ss nawet jak było flaxem znam pierwszy nick pierwszy adres e-mail i nawet kilka wcześniejszych adresów e-mail co były na koncie. A te PRZEMIŁE Biuro Obsługi Klienta ku*wa nie chce mi pomóc. Tu moje pytanie czy da sie jakoś dowiedzieć jaki jest aktualny e-mail? Proszę o pomoc

Opublikowano

Raczej nie, poza tym i tak masz dobrze mi calego pdf'a wyslali nawet tam kopie dowodu osobistego trzebabylo podac

Ale ja bym zrobil tak popros jakiegos kolege zeby na grupie jakies co siedzi ten typ (bo pewnie siedzi) dodal posta ze odda konto i zeby mu wyslac email na priv to kogos wybierze i odda i moze tenze delikwet poda ow adres ktorego jak przeczytalem potrzebujesz

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Raczej nie, poza tym i tak masz dobrze mi calego pdf'a wyslali nawet tam kopie dowodu osobistego trzebabylo podac

Ale ja bym zrobil tak popros jakiegos kolege zeby na grupie jakies co siedzi ten typ (bo pewnie siedzi) dodal posta ze odda konto i zeby mu wyslac email na priv to kogos wybierze i odda i moze tenze delikwet poda ow adres ktorego jak przeczytalem potrzebujesz

Dzieki kolego za odpowiedź, mi również kazali podać kopie dowodu. Próbowałem również wziąć od niego tego maila ale niestety ma ich kilka wiec nie podał mi tego prawidłowego. Napiszę do nich jeszcze raz jak sie uda dam znać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...