Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skoczność, rozciąganie ciała

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć, w jaki sposób mógłbym poprawić swoją skoczność, szukałem na internecie, ale nie mogłem znaleźć niczego konkretnego, chciałbym kiedyś umieć zrobić salto w przód, w tył, gwiazdę i inne akrobacje :D a do tego jest potrzebna skoczność, której mi brakuje. Przydałyby się też jakieś ćwiczenia rozciągające. Prosiłbym o wypowiadanie się osób, które ćwiczyły skoczność, rozciągały się takim właśnie planem jaki podadzą i ów plan działał. Jeszcze dodatkowe pytanie, czy w wieku 16 lat uda mi się rozciągnąć na tyle, by zrobić szpagat? xD

Opublikowano

Trzeba regularnie ćwiczyć i się ­rozciągać by zrobić szpagat ;) Wiek nie ma tu nic do rzeczy.

Będziesz ćwiczyć to się nauczysz salt i innych tego typu..

784091427630431250239.png

Opublikowano

Ja na trampolinie uczyłem robić sie salta w przód, no ale nam ziomków ze szkoły to oni biegali po calej szkole i jebali salta z nudów,  z czego się orientuję to biegali sobie po różnych dziwnych miejscach (miasto) i bawili się w Parkour. Ogólnie byli wysportowani, nie mieli żadnej  nadwagi. Musisz dobrze poznać swoje ciało i czuć sie pewnie.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...