Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MarienWar] Problem z clientem

xr0lnikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po nowym update (mam nowego klienta) wyskakuje taki to błąd:http://i.imgur.com/EMFHBnW.jpg 

Jak widać avast wyłączony, nie pomaga ponowny update. Windows mx, może mi ktoś coś doradzić? Nwm może to już za stary system i nie ogarnia? Śmiga komuś ten wr na xp?

W ogóle to zrąbali sprawę z tym nowym klientem, bo tak przymula wszystko, że płakać się chce :/

Opublikowano

Po nowym update (mam nowego klienta) wyskakuje taki to błąd:http://i.imgur.com/EMFHBnW.jpg 

Jak widać avast wyłączony, nie pomaga ponowny update. Windows mx, może mi ktoś coś doradzić? Nwm może to już za stary system i nie ogarnia? Śmiga komuś ten wr na xp?

W ogóle to zrąbali sprawę z tym nowym klientem, bo tak przymula wszystko, że płakać się chce :/

@xr0lnikx

Daj sobie spokój. Mają i tak cofać się z klientem gry do tego starszego. Poza tym, zaglądaj na forum, trochę tam piszą. :v

Opublikowano

PAtrzac na ilosc graczy online to kazdy ma chyba ten blad (ja tez)

Ich wina zobaczymy co zrobia :l

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@xr0lnikx

Daj sobie spokój. Mają i tak cofać się z klientem gry do tego starszego. Poza tym, zaglądaj na forum, trochę tam piszą. :v

To oni mają forum? :D

@xrolnikx troche odchodząc od tematu co to za windows ? :v

Xp wersja premium (dla rolników) xD

Opublikowano

No trudno pograłem sobie... Kasma streszczajcie się z tym projektem, bo widzisz co się robi... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...