Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cziterze pomyśl zanim włączysz wspomagacze!

RealLand.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli używanie wspomagaczy cieszy cię i denerwujesz innych graczy tymi "CZITAMI" to zastanów się!

Oto kilka punktów dlaczego gracze używają wspomagaczy:

1. Myślą że ktoś ich doceni lecz się mylą ktoś ich ignoruje lub upomina !

2. Niektórzy chcą być w centrum uwagi i specjalnie celowo strzelają przez ścianę nazywają to Skanem albo "Skillem".

3. Chcą być najlepsi lecz używając wspomagaczy stajesz się gorszy oraz nie sympatyczny.

4. Myśląc że są najlepsi stają się najgorsi i tak niebawem dostaną to na co zasłuży.

A oto kilka punktów dla cziterów którzy się uzależnili od wspomagaczy:

1. Po pierwsze spróbuj zagrać na botach bez wspomagaczy ćwicz i ćwicz znajduj dobre skany dobrze celuj celownikiem.

2. Jeżeli już zacząłeś grać na serwerach Społecznościowych to staraj się unikać konfliktów oraz zdenerwowania ktoś cie kilka razy pod rząd zabił ? Jesteś wkurzony pomyśl sobie że to jakiś no-LIFE który gra 24/7 i dlatego tak świetnie gra!

3. Po rozegraniu kilku rund opracuj taktykę gdzie idziesz co robisz jakiej broni używasz. Załóżmy mapę de_dust2 jest tam skan który każdy zna ! Postrzelaj kilka razy może coś zadasz i nie musisz granata marnować ! Idziesz na respa TT masz tam afka ! NIGDY NIE ZABIJAJ Z NOŻA. Gdyż ten gracz może udawać że afczy może kroki usłyszeć odwraca się i cie zabija! zawsze strzelaj z pistoletu bądź karabinu.

4. Gdy już znakomicie grasz użyj słuchawek do słuchania kroków ! I trenuj dalej !

5. Kiedy jest cziter na serwerze zignoruj go nie mścij się na nim używając czitów !! Wyjdz i wejdz na inny serwer. Lub Zawiadom Administratora.

MAM NADZIEJE ,ŻE POMOGŁEM GRACZOM KTÓRZY CHCĄ PIERWSZY RAZ WSPOMAGACZY UŻYĆ.

Opublikowano

Masz lajka ale jak dla mnie nic to nie da. Po prostu są takie głąby które zawsze będą grać na odpale i ich się nie oduczy, mimo tego ze na większości serwerów ich gra kończy się po paru rundach bo admin w specu zrobi ss/ktoś wrzuci demko na forum i ban na zawsze. Wystarczy wejść w amxbans byle jakiego serwera, 80% powodów bana to "wstaw screeny na" albo "czity".

Opublikowano

Wybacz, ale ten temat nie ma sensu. Tekst jest niezrozumiały i w ogóle nie wiadomo o co tu chodzi. Pisząc tematy stawiaj normalnie przecinki żeby dało się to czytać, zacznij odmieniać rzeczowniki. Jak dalej nie wiesz o co mi chodzi to napisz PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...