Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobór zasilacza do karty gtx 470

Mensel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was, potrzebuje rady do doboru zasilacza do plyty msi medion-7707(wiem ta plyta to chlam, ale kupilem po taniosci by przerzucić sie dla próby) oraz przede wsystkim do karty gtx 470. Planuje wydać na to maks do 200zl, fajnie by bylo jakby dalo rade taniej, w ostateczności moze byc uzywka ale dobrej firmy, poniewaz kupilem jakies gowno za 30zl na olx lcpower 550w v1.3 i na tym zasilaczu nie staruje mi karta. Uprzedzam karta byla testowana na innym kompie i jest sprawna. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. =)

Opublikowano

@Mensel Zaryzykowałeś i kupiłeś zasilacz bez kabli (takie komentarze były, ale z tą aukcją to nie wiem, trzeba by było zapytać), w kiepskim stanie (widziałem jak one wyglądają).

Cały czas na forum nie jestem, dopiero wszedłem. Jak możesz jeszcze to zmień na VS 450/EVGA 500B (na allegro są).

Opublikowano

No w sumie sam sprzedawca nie wie w jakim sa one w stanie i mam go poinformowac czy jest ok...

"Witam serdecznie

Jutro postaramy się wysłać paczkę. W razie jakichkolwiek wątpliwości co do zawartości lub stanu paczki proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy.

Życzę wszystkiego co najlepsze w nowym roku."

Opublikowano

no jak ci przyjdzie bez kabli to juz sobie hdd nie podlaczysz xD i nic z tym nie zrobisz bo w aukcji pisze ze moga byc bez kabli

ogolnie slaby zakup bo w tej cenie mozna juz kupic uzywke ts550 od xfxa, cos pewnego przynajmniej

gdyby byl w normalnym stanie, tzn. byly kable to ok zakup, a tak sie modl by je mial xD

btw uzywaj opcji edytuj zamiast pisania post pod postem

­

Opublikowano

Troll tak przyjdzie z 3 kablami, myślisz ze jestem drbilem i oto nie spytalem ? Jasne pierwsze co napisalem do nich i sa w komplecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...