Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Uważajcie z odpałem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od ponad roku używałem najpierw L#, potem BoL, a od kiedy stało się dostępne to EB. Grałem z bardzo delikatnym evade(głównie drawingsy) i na dość bezprzypałowych postaciach. Nikt nigdy nie napisał mi ,że mam skrypty czy coś. Dzisiaj wchodzę na konto i mam perma. Daje 99,9% ,że ban poszedł z automatu, tym bardziej że były już podobne przypadki. 95 postaci, kilkanaście stron na runy poszło się ebać no ale trudno.

Btw. Orientuje się ktoś jak jest z banowaniem postaci expionych do 30 botem lub kupionych na allegro? Prędzej czy później wleci ban czy niekoniecznie? Bo w lola dalej będę grać a muszę mieć na czym.

Opublikowano

Od ponad roku używałem najpierw L#, potem BoL, a od kiedy stało się dostępne to EB. Grałem z bardzo delikatnym evade(głównie drawingsy) i na dość bezprzypałowych postaciach. Nikt nigdy nie napisał mi ,że mam skrypty czy coś. Dzisiaj wchodzę na konto i mam perma. Daje 99,9% ,że ban poszedł z automatu, tym bardziej że były już podobne przypadki. 95 postaci, kilkanaście stron na runy poszło się ebać no ale trudno.

Btw. Orientuje się ktoś jak jest z banowaniem postaci expionych do 30 botem lub kupionych na allegro? Prędzej czy później wleci ban czy niekoniecznie? Bo w lola dalej będę grać a muszę mieć na czym.

Za boty prędzej czy później dostaniesz bana.

Co do tego bana, mógłbyś podać kod bana z maila? 9001 to albo perm za reporty, albo za chat, większość twierdzi, że za reporty, ale to może być różnie.

Poszedł ban, moje konto też poległo, ale w sumie expiłem je na L# więc może dlatego

Teraz banują oflagowane konta, sprawdzają reporty, ponieważ zbliża się koniec sezonu, robią czystki.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Znajomy też dostał bana, poleciała fala i c**j strzelił wszystko. Znajomy kalistą grał cały czas ale też nei na full odpale i dostał bana. Co dziwne na koncie koło 20 lvlu.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Widać nie ja jedyny. Ale co tam, boostuje się frajerów i zyskuje nowe konta. Cały czas. 

Myślę, że coś tam automatycznie  się robi, bo nie wierzę, że gracze tak nagle zaczęli wszystko raportować, wcześniej też były ticket'y...

Opublikowano

Ale do expienia tych kont to oni LeagueSharpa nie używają na pewno, bo to by było zbyt żmudne, są inne programy które expią konta masowo. Mi się ciągle wydaję że to L# jest największym gównem :)

Opublikowano

Kod bana 9001 więc wydaje mi się że dalej automat.

Ban za reporty, trzeba było grać ostrożniej ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Z powodu tego naruszenia, twoje konto League of Legends zostało zawieszone do Sun Feb 22 22:22:22 PST 9001. 

To ostatnie to chyba ten kod. Ale ciężko zrozumieć mi jak dostałem bana za reporty, bo miałem tylko kilkukrotnie info o wulgarny język(nigdy nie miałem za to restricta ani bana)

Opublikowano

Z powodu tego naruszenia, twoje konto League of Legends zostało zawieszone do Sun Feb 22 22:22:22 PST 9001. 

To ostatnie to chyba ten kod. Ale ciężko zrozumieć mi jak dostałem bana za reporty, bo miałem tylko kilkukrotnie info o wulgarny język(nigdy nie miałem za to restricta ani bana)

Chodzi o reporty za programy trzecie, przecież nie dadzą Ci info że ktoś cię oskarża o programy trzecie, przecież to by było żałosne :v

Opublikowano

A ja na jednym koncie grałem i na L$ przez kilka tygodni , później bol (cracked skrypty) i nawet parę gier zagrałem z bolem kilka dni temu , i cały czas od początku na EB i konto dalej bez bana . Nie gram, a przynajmniej nie często takimi postaciami jak kalista , vayne a za to przeniosłem się na jungle i na 85% dlatego dalej gram bez bana . 

Opublikowano

9001 to kod bana za reporty, po prostu graliście tak, że było to widoczne i dostaliście minimum (chyba tyle) 5 reportów, po tylu riot zaczyna sprawdzać Twoje konto. 

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

No nie dadzą mendy dojść do tego upragnionego brązu, 22lvl i znowu banik, hehe... ale ja tam jadę na full odpał, nie bawię się w jakieś hujmanizery, nawet na czacie potrafię napisać coś w stylu:

Jakiś leszcz - Ryze, powiedz jak wygląda twoje combo?
JA - SPACJA dziwko!              

Także tego, konta trochę szkoda, ale co się uśmiałem i nabawiłem to moje :)

Ja ciągle powtarzam, że Rito powinien zrobić osobną ligę dla osób używających programów trzecich, oflagowane konto mogłoby trafiać z automatu do takiej kolejki, gdzie grają tylko ludzie na skryptach i nawet by o tym nie wiedzieli. Ludzie grający na DUO mogliby być podobnie dobierani, czyli po 4 cheaterów i 1 normalny gracz - jak dobrał sobie cheatera do duo, to niech cierpi, niema boostowania przez kolegów z bolikiem(obecnie tacy są bezkarni). Przecież to nawet nie byłoby takie trudne... a zapewniło by większe bezpieczeństwo kontom cheaterów, a co za tym idzie - większe dochody ze skinów itp. bo obecnie każdy cheater boi się kupować RP. Dodatkowo zwykli gracze poczuli by znaczną poprawę, bo przecież obecnie cheaterzy nawet pomimo oflagowania, dalej grają z nimi, dopiero przy jakiejś fali banuje się te konta, co nic nie zmienia bo zaraz robią kolejne.

Opublikowano

No nie dadzą mendy dojść do tego upragnionego brązu, 22lvl i znowu banik, hehe... ale ja tam jadę na full odpał, nie bawię się w jakieś hujmanizery, nawet na czacie potrafię napisać coś w stylu:

Jakiś leszcz - Ryze, powiedz jak wygląda twoje combo?
JA - SPACJA dziwko!              

Także tego, konta trochę szkoda, ale co się uśmiałem i nabawiłem to moje :)

Ja ciągle powtarzam, że Rito powinien zrobić osobną ligę dla osób używających programów trzecich, oflagowane konto mogłoby trafiać z automatu do takiej kolejki, gdzie grają tylko ludzie na skryptach i nawet by o tym nie wiedzieli. Ludzie grający na DUO mogliby być podobnie dobierani, czyli po 4 cheaterów i 1 normalny gracz - jak dobrał sobie cheatera do duo, to niech cierpi, niema boostowania przez kolegów z bolikiem(obecnie tacy są bezkarni). Przecież to nawet nie byłoby takie trudne... a zapewniło by większe bezpieczeństwo kontom cheaterów, a co za tym idzie - większe dochody ze skinów itp. bo obecnie każdy cheater boi się kupować RP. Dodatkowo zwykli gracze poczuli by znaczną poprawę, bo przecież obecnie cheaterzy nawet pomimo oflagowania, dalej grają z nimi, dopiero przy jakiejś fali banuje się te konta, co nic nie zmienia bo zaraz robią kolejne.

zabij sie typie

giphy.gif

Opublikowano

zabij sie typie

Ale on ma racje.

Takie rozwiązanie poprawiłoby znacznie rozgrywkę..

Fali chyba nie było, testowałem 2 miesiące temu L# i nadal bana nie mam.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Po graniu na EB do ok. 20 poziomu 2 dni temu dostalem maila z banem za czity.

Te wasze "ud" nie dziala xD

Ja p******e nie wierze w was dzieci .. To że ty dostałeś bana to oznacza że odrazu detected  xD Gram od początku EB i jakoś nie mam bana a gram nawet teraz często vayne i kalistą . Jak nie potraficie używać z głową to ich nie używaj i ciesz się czystym kontem . Pozdro

Opublikowano

Ja p******e nie wierze w was dzieci .. To że ty dostałeś bana to oznacza że odrazu detected  xD Gram od początku EB i jakoś nie mam bana a gram nawet teraz często vayne i kalistą . Jak nie potraficie używać z głową to ich nie używaj i ciesz się czystym kontem . Pozdro

Ja dokładnie ta sama sytuacja, jeszcze odpalam zeda i yasuo, ale wszystko grane na skryptach i bana nie ma

Opublikowano

Ale on ma racje.

Takie rozwiązanie poprawiłoby znacznie rozgrywkę..

Fali chyba nie było, testowałem 2 miesiące temu L# i nadal bana nie mam.

poprawiło dla takich p****ów jak Ty homofobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...