Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Odwołanie od bana za skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisz że ktoś ci sie włamał na konto, ale wątpie żeby uwierzyli 

Opublikowano

Nie da się. Tyle osób próbowało na to co @ManiekSpecjalny napisał, że się po prostu nie da. A jeśli się da to pewnie ten trik jest dla 'elyty'.

Opublikowano

Było cheatowac z "mózgiem" / Nie ma odwołania od takiego banika :>

Tu nie chodzi o cheat'owanie z mózgiem tylko od szczęścia, czy dobiera nam ludzi bez oczu, każdy były cheater jest PO ORBWALKINGU stwierdzić czy ktoś to robi. A jak ktoś odpali evade, gra Rivenką na 'strange cancell' czy Ryzem robi combo to się wyrywa raporty po p3 na pstryknięcie palcem. 

Opublikowano

Tu nie chodzi o cheat'owanie z mózgiem tylko od szczęścia, czy dobiera nam ludzi bez oczu, każdy były cheater jest PO ORBWALKINGU stwierdzić czy ktoś to robi. A jak ktoś odpali evade, gra Rivenką na 'strange cancell' czy Ryzem robi combo to się wyrywa raporty po p3 na pstryknięcie palcem. 

Zgadzam się z Tobą. Na soloq rozpoznaję graczy właśnie po orbwalkingu. 

Opublikowano

Było cheatowac z "mózgiem" / Nie ma odwołania od takiego banika :>

Jak nie ma odwołania od bana ? Mi jedno konto odbanowali rok temu ale walczyłem z nimi ok. miesiąc , ładne im bajeczki powciskałem .

PS. Na forum elobuddy jeden z moderatorów wrzucił poradnik jak się odwołać od bana przez bajeczke o virusie . Dużo osób tam pisało że im się udało , ale wątpię że to nadal działa jak do supportu przyszło z 500 takich samych treści :D

Opublikowano

Jak nie ma odwołania od bana ? Mi jedno konto odbanowali rok temu ale walczyłem z nimi ok. miesiąc , ładne im bajeczki powciskałem .

PS. Na forum elobuddy jeden z moderatorów wrzucił poradnik jak się odwołać od bana przez bajeczke o virusie . Dużo osób tam pisało że im się udało , ale wątpię że to nadal działa jak do supportu przyszło z 500 takich samych treści :D

działa, dla próby zrobiłem i odbanowałem sobie konto, pozdrawiam :D

giphy.gif

Opublikowano

Nie można się odwołać od bana za skrypty. Każda próba odwołanie zostanie odrzucona, nie mówiąc już o tym, że kilka razy dostaniesz wiadomość z automatu, a kiedy już ktoś Ci odpisze, to dostaniesz odpowiedź typu ''złamałeś regulamin, wszystko zostało dokładnie sprawdzone'' itd.

Opublikowano

Nie można się odwołać od bana za skrypty. Każda próba odwołanie zostanie odrzucona, nie mówiąc już o tym, że kilka razy dostaniesz wiadomość z automatu, a kiedy już ktoś Ci odpisze, to dostaniesz odpowiedź typu ''złamałeś regulamin, wszystko zostało dokładnie sprawdzone'' itd.

"nie mam pojęcia o temacie, ale sie wypowiem"

giphy.gif

Opublikowano

Napisz że myślałeś że to są programy legalne których używają na mistrzostwach. Powiedz że też ich używałeś bo ci tak powiedzieli

Poza tym napisz aby siebie zbanowali za oczernianie twej osoby.

Albo zaproponuj im 100zł + że będziesz im pomagać w wyłapywaniu cheaterów jeśli cię odbanują i pozwolą cheatować.

Biznes jak to mówią...

Unban powinien być, chyba że jakiś robot będzie to czytał.

Opublikowano

Napisz że myślałeś że to są programy legalne których używają na mistrzostwach. Powiedz że też ich używałeś bo ci tak powiedzieli

Poza tym napisz aby siebie zbanowali za oczernianie twej osoby.

Albo zaproponuj im 100zł + że będziesz im pomagać w wyłapywaniu cheaterów jeśli cię odbanują i pozwolą cheatować.

Biznes jak to mówią...

Unban powinien być, chyba że jakiś robot będzie to czytał.

50%, ze ci uwierzą.

Większość riotersów czyta wypociny graczy - potem puszczają robocika, jak robocik mówi wszystko za nich.

Możesz nawet poprosić, by powiedzieli kilka słów od siebie.

Co do tematu, to masz strasznie małe szanse na jakikolwiek ub. Spróbuj - może się uda :)

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Tak jak sam powiedziałeś, to było rok temu. Od tamtej pory polityka Riot'u mogła się zmienić.

A bajeczki takie jak o tym wirusie będą działać do czasu, oczywiste, że jeżeli nagle do supportu napisze cały wave ludzi zbanowanych za eb z taką samą prośbą to się w tym połapią.

Nie wydaje mi się, żebyś mógł wykręcić się od tego bana.

giphy.gif

Opublikowano

Tak jak sam powiedziałeś, to było rok temu. Od tamtej pory polityka Riot'u mogła się zmienić.

A bajeczki takie jak o tym wirusie będą działać do czasu, oczywiste, że jeżeli nagle do supportu napisze cały wave ludzi zbanowanych za eb z taką samą prośbą to się w tym połapią.

Nie wydaje mi się, żebyś mógł wykręcić się od tego bana.

mi sie udalo odrzyskac konto ;p jak chcesz mozemy pograc albo passy dac ;] bo mi sie niechce na tym koncie grac.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...