Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

powiesil sie koles admin usunol temat 2

cokie0pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to bylo tydzien temu i... niema juz tego ale trzeba bylo przeczytac tam sa wiadomosci

1.on niedal tego konta

2.on dal to najleprzemu przyjacielowi przez neta

3.przyjaciel sie na niego wkurwil i dal to na 3 fora

4.poczym koles myslal ze jeszcze zmieni haslo chial zobaczyc czy juz ma nowe haslo i zobaczyl napis UNREGISTRED USER..

5. przetlumaczyl pewnie ten napis jako YOU ARE DEAD..

Opublikowano

a jednak to prawda . . . słyszałem to od doom_radex i się pytałem czy to prawda i jednak . no to nieźle a to konto to chyba było najlepsze w grze .prawda ??

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

z tego co wiem to bylo najlepsze konto ciekawe jaki teraz najwiekszy lvl ja widzialem kogos z 70 chyba

Opublikowano

I miss you Kazuya. Rest in peace.

To jest prawdziwa informacja że sie zabił?

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

BB dzieki i sory a wie ktoś jaki polak ma najwiekszy lvl ??

Zal mi go troche.

Opublikowano

tez bylbym wsciekly ale nie do takiego stopnia, niestety to musialo byc uzaleznienie psychiczne

Opublikowano

pamiętam jak mi zbanowali kiedyś retaila. wk*rwiłem się (sorry za przekleństwo) i to bardzo, ale nigdy bym czegoś takiego jak on nie zrobił. trzeba pamiętać że warrock nie jest całym naszym życiem.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

Ja piernicze żeby się powiesić przez to że się straciło konto O_o rozumiem że można się bardzo wkurzyć ale żeby odrazu się wieszać

musiał by chyba uzależniony i jescze musiał mieć coś z mózgiem

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

matsui qurwa my gadamy o czym innym qurwa no i co podniecilo cie to ?? ja tez widzialem nawet gralem z nim i co nic

Opublikowano

blue berry wez spierdalaj z tego forum bo za kazdym razem gdy czytam twoje posty nie wiem czy sie smiac czy plakac ty ZAJEBANY PEDALE PRZEMODRAŁY JEBANY DZIECIAKU ... SRY KURWA ALE NIE MOGŁEM SIE POWSTRZYMAC Z NAPISANIEM TEGO QUOTE BO DZIECKO POPROSTU WKURWIA pamietam kiedys gralem z toba w wr na servie kazdrgo wyzywales od haxów a na tym forum kurwa siedzisz po 6h i masz niezła schize matole zajebany... przymondzale dzieciaki ehhhh

Opublikowano
blue berry wez spierdalaj z tego forum bo za kazdym razem gdy czytam twoje posty nie wiem czy sie smiac czy plakac ty ZAJEBANY PEDALE PRZEMODRAŁY JEBANY DZIECIAKU ... SRY KURWA ALE NIE MOGŁEM SIE POWSTRZYMAC Z NAPISANIEM TEGO QUOTE BO DZIECKO POPROSTU WKURWIA pamietam kiedys gralem z toba w wr na servie kazdrgo wyzywales od haxów a na tym forum kurwa siedzisz po 6h i masz niezła schize matole zajebany... przymondzale dzieciaki ehhhh

Od tego jest pw...

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Opublikowano

To forum nie jest czasem od 13+ ?? a nie bede reportowal bo i tak zadnego moda od 2 tygodni nie ma ;] zal mi cie

kdfjgs;lkdfh;ldhdkfjh;lkdfjsg; edytowane

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano
Skoncz juz kurwa...kazdy to juz wie...

usunal temat bo byl spamem..

report...

tak samo bylo z tibią...bubble sie powiesil o ile dobrze pamietam..

źle pamiętasz, Bubble to żona twórcy tibi, wiec nawet jesli, by dostała wszystko spowrotem

@topic

No cóż, za dużo przy nim siedział. Ehh szkoda mi go.

• Dodaj nową pozycję...