Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RZURKOPORADNIK - Unity3d cofanie czasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mrufkojat [*]

Smuteczeg bo nie ma już z nami programisty Micro$oftu a'ka mr ufkojata

Mógłbyś ukryć chociaż troszeczkę ten troll, a tak to wszystko git, poradnik dla ludzi nie znających c# a robiących w unity xD

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Prze praszam Was naj mocniej. Źle z rozumiałem jego mame jak dzwoniła. Po wiedziała, że pojechał na ferie na zimo wisko a ja z rozumiałem że popełnił samo bójstwo. Mrufkojat w róci 9 lutego. Pozdrawiam i dzięki za przy chylne komentarze.

Opublikowano

No niestety ten film nie wywarł na mnie takiego wrażenia jak poprzednie. Odlatuj do domu Rzurafiu bo nie potrafisz robić filmów tak, jak Mrufkojat. Btw, to ty jesteś tym jego kolegą Dawidem (Darkiem, Damianem, czy kimś innym na D)?

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

No niestety ten film nie wywarł na mnie takiego wrażenia jak poprzednie. Odlatuj do domu Rzurafiu bo nie potrafisz robić filmów tak, jak Mrufkojat. Btw, to ty jesteś tym jego kolegą Dawidem (Darkiem, Damianem, czy kimś innym na D)?

No muszę jakoś go za stąpić aż nie wróci. Tak w łaściwie to jestem Borzydar.

Opublikowano

fajnie że nagrywasz materiały ,może komuś się przydają .

Tylko ciekawi mnie dlaczego piszesz w ten sposób . ( wiesz w jaki bo ci o tym pisałem )

Jak jestem pijany to mnie szczególnie wkurza czyli np. teraz :P

Powiedz mi jaki masz w tym cel ?

pewnie będę musiał do ciebie na pw napisać bo znając życie odpiszesz w taki sposób ...

... a nie chce robić spamu .

Opublikowano

Jak jestem pijany to mnie szczególnie wkurza czyli np. teraz :P

No to od staw alkohol jak jesteś agresywny po nim. I jak musisz już coś na pisać po pijaku to jak masz jakąś byłą dziewczyne to może jej sms wyślij za miast nieprzychylne komentarze. Ja tak pisze bo mnie Mrufkojat tak na u czył. Bo jak tak jest to mówi że ludzie pamiętają, Że wiedzą o tym że kolorowe po sty to o unity np. singleton dla reksiomana. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...