Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zentoria Beta Testy.

Yogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem dzisiaj powiadomić wszystkich graczy oraz użytkowników MPCFORUM o beta testach mojego serwera. Zachęcam chętnych do wypróbowania mojego serwera i zgarnięcia mega nagród za pomoc. Jeżeli po testach serwer będzie odpowiednio sprawny wystartuje od razu z marszu. 

O to dane wstępne które mogę wam ukazać.

Version: 10.82 aktualizacja do wersji 10.90 dodano outfit i mounty.

IP: Chwilowo ukrytę

Up Time: 99% ( 1% jest to restart między godz 4 a 5 oraz przerwy techniczne)

Sloty: 100 ( Jeżeli zajdzie potrzeba zostanie to zmienione )

Klient : 10.90 + Ip Changer 

Exp: Exp Stage

Loot: XX ( chwilowo brak koncepcji z powodu beta testów)

Jeżeli macie jakieś pytania proszę pisać PRIV lub w tym temacie, z miłą chęcią odpowiem na wasze wszystkie pytania które będą związane z moim serwerem. 

Kilka osób już zadało mi kilka pytań które mogę opisać poniżej:

1. Będą jakieś Eventy ?

Odp: Tak oczywiście, jestem w przemyśleniu jakie można wstawić na mój serwer. W tym momencie działającym eventem i raczej który on zostanie jest EXp/LooT który będzie dawał o 20-30% więcej wszystkiego. Jeżeli chodzi o eventy tzn CTF oraz BF jestem w trakcie konfiguracji oraz dodawania go na serwerze. Support będzie też organizował różne konkursy w swoim zakresie. Mam też wstawić loterię która będzie posiadać wspaniałe nagrody.

2. Jaki będzie Exp Stage ?

Odp: Będzie rozbudowany gdyż jeszcze rozmyślam nad zróżnicowaniem i dodaniu innych jeszcze progów. W tej chwili mamy 10. Serwer będzie długo metrażowy dlatego dobranie odpowiedniego expa jest dla nas bardzo ważne. Dokładnie informacje zostaną podane wraz z startem serwera w wersji BETA.

3. Jakie masz Outfity oraz wierzchowce ?

Odp: Wszystkie które dotychczas wyszły. 

4. Jeżeli chodzi o wersję 10.90 co z niej posiadasz ?

Odp: Na ten moment posiadam tylko outfity i mounty raz kawałem nowej mapy.

5. Premium Shop będzie dostępny ?

Odp: Tak, z czegoś trzeba utrzymać maszynę. Wszystkie dodatki do postaci (outfity itp), VIP, nick name change, Red Skull remove i wiele innych. Raczej w shop nie znajdą się przedmioty, aby serwer nie był na zasadzie płacisz wygrywasz. 

6. Jestem zainteresowany co daję VIP oraz co będzie z Premium Account ??

Odp: Zastanawiałem się przez długi czas co zrobić z VIP-em. Po długich przemyśleniach Premium Account zostawiam na Free, a VIP jako dodatkowa opcja do waszych kont. Na ten moment VIP posiada 30% więcej expa ale jestem na dobrej drodze aby dodać jeszcze loot. Z biegiem czasu VIP otrzyma więcej opcji które opiszę tutaj na dolę ale nie gwarantuję że wszystkiego zostaną spełnione oraz czy nie zostanie coś dodane z biegiem czasu.

- Exp 20-30 %

- LooT 20-30 % ( Opcjonalne będę czekać na informacje z waszej strony związane czy dodać to czy nie )

- Domki Free ( nie będzie trzeba ich opłacać)

- NPC: Zwiększona cena sprzedaży oraz zmniejszona cena kupna przedmiotów.

- Expowiska (Opcjonalne )

- Scroll Teleport który zabierze was w dowolnej chwili do domu, będzie go można użyć tylko kilka razy dziennie w odstępach czasowych.

- NPC Tasker : Bardzo dużo zadań na zbieranie przedmiotów jak i na zabijanie monsterów dzięki którym będziecie mogli się wzbogacić.

- Oraz wiele innych atrakcji które z biegiem czasu będziemy dodawać systematycznie licząc się z waszym zdaniem i zdrowym rozsądkiem. 

7. Serwer Anglo języczny czy tylko PL ?

Odp: Tutaj jest bardzo duży dylemat z powodu takiego że niestety ale bardzo dużo osób z naszego kraju już przestało grać w tą wspaniała grę która ma swój klimat i ilość graczy jest mocno ograniczona ale postanowiłem zrobić serwer PL gdyż postaram się aby serwer był przyjazny dla nas Polaków a nie dla obcokrajowców.

8. Wszystko fajnie pięknie opisujesz a co z PVP ?? Jakoś zbalansowałeś postacie ?

Odp: Bardzo ciężko zbalansować w tym momencie niestety postacie dodatkowo będzie trzeba ponownie to zmienić kiedy wejdą w życie nowe przedmioty ale to z wszystko wyjdzie w praniu. W tym momencie mam wielką nadzieję że zbalansowanie postaci które teraz jest optymalne i do Expienia jak i do PvP.

Wszystkie nowe pytanie oraz odpowiedzi będą dodawane sukcesywnie. Jest to tylko kilka słów opisujących mój serwer, aby zobaczyć prawdziwe oblicze mojego serwera będziecie musieli do niego wejść, zagrać i poczuć ten wspaniały klimat gry. Oczywiście serwer z RL Map którą każdy bardzo dobrze zna. Moim zdaniem opisując serwer w żaden sposób nie przekonam go do Ciebie ale wchodzą na mój serwer już nigdy nie będziesz chciał nacisnąć przycisku logout.

Dlatego wszystkich serdecznie zapraszam do udziału w przetestowaniu mojego serwera które nadejdzie niebawem i mam wielką nadzieję że nie zostaniecie zawiedzeni tylko mile zaskoczeni i trzymam kciuki abyście zostali z mną i moim serwerem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...