Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie chłodzenie do i7-4770k

hiroszi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje nowego chłodzenia do mojego procesora aktualne jakie mam to: Zalman Reserator 3. Pewnie się dziwicie czemu chce je wymienić :p a sprawa jest bardzo prosta! Jest bardzo głośne a szukam czegoś cichego i wydajnego co polecacie?? Moja obudowa to Fractal Design Core 3000 USB 3.0

Opublikowano

Budżet? WC czy AC, rozumiem, że robisz OC?

Budżet hmm powiedzmy 200 zł albo jakby trzeba dopłacić z 30 zł to nie ma problemu. Co do OC to planuje lekkie podkręcenie do 4,5 więc jakoś mocno nie szaleje :)

Opublikowano

osobiscie polecam Ci Bequeiet Dark Rock Pro 3 nwm ile w polsce kosztuje ale w niemczech 75€+ sam uzywam i jestem z niego bardzo zadowolony mam procesor i5 6600k podkrecony do 4,5ghz to na 15% obrotach procesor nie przekracza mi nawet 45 stopni grajac np w wiedzmina 3 :)

Opublikowano

osobiscie polecam Ci Bequeiet Dark Rock Pro 3 nwm ile w polsce kosztuje ale w niemczech 75€+ sam uzywam i jestem z niego bardzo zadowolony mam procesor i5 6600k podkrecony do 4,5ghz to na 15% obrotach procesor nie przekracza mi nawet 45 stopni grajac np w wiedzmina 3 :)

A cichy jest???

Opublikowano

macho rev b

nie ma co tu komentowac, jeden z lepszych wyborow w tej cenie

macho rev b jest lepszy czy gorszy od Be Quiet! Dark Rock 3??

Opublikowano

macho rev b jest lepszy czy gorszy od Be Quiet! Dark Rock 3??

Oba chłodzenia mają podobną wydajność, jednak cena wyjaśnia, które chłodzenie jest lepsze.

Macho rev. B będzie tu bardzo dobrym wyborem.

J9rrz3v.png

Opublikowano

za to cichszy, o wiele lepszy wentyl

co do bq to podobna wydajnosc, bq cichszy, ale 100 zl bym nie doplacal

jak juz to do tisisa od raijinteka jak go zmiescisz w budzie, jedno z najbardziej wydajnych chlodzen w dobrej cenie, w miarę ciche

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...