Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TC24Reborn

UzumakiMagnum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ajbardziej rozbawia mnie to jak oceniasz ludzi,

Sam oceniasz czy mam zycie czy nie  co za hipokryzja...

Odezwal sie byczek ktory grozil mi pobiciem przez internet i zostal drugi raz zjechany jak pies. Teraz bedziesz plakala, ze nie mam zycia? Hahaha, powoli koncza ci sie dobre teksty. Radze ci po prostu przyznac mi racje ze jestes debilem i miec swiety spokoj.

bo myslisz ze nikt kiedys sie do Ciebie nie wybierze,

Hmm, nawet gdybym mieszkal to heh

1. Skad moj adres? Nikt w internetach nie ma

2. Kto cie tam zawiezie? mama ? A jak sie wytlumaczysz ze jedziesz do obcej osoby poznanej przez internet? :)

Dyskutowanie z toba to jak kazac dziwce grac nag itarze wiec koncze to.

3:0 dla mnie, elo.

Opublikowano

"Moge w wieku 15 lat byc bardziej ogarniety"

Właśnie widać ,gdybyś był ogarnięty to nawet byś tu nie pisał i wszczynał zamieszania.Tak naprawdę zachowujesz sie jak przedszkolak ,któremu zabrano zabawkę.Wiadomo ,ze twój serwer nie wypalił ,ale  to nie oznacza ,ze musisz niszczyć opinie każdego innego serwera.Nie musisz tutaj wyjeżdżać ze swoimi suchymi jak pięty ripostami ,bo nic Ci to nie da.Myślisz ,ze kogoś obrazisz i od razu sobie odpuścimy,he zlewamy takie błaznowanie.

BTW.Że Ciebie mama wszędzie wozi i się bez niej nie ruszasz z domu to nie znaczy ,ze każdy inny tak ma.Po 2 osoba dorosła raczej mamie sie nie będzie tłumaczyć to nie przedszkole,dorośnij...

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano

@chrobry51 Z tego co widzę, to już wypowiedziałeś się na temat serwera w tej prezentacji, więc nie tocz jej dalej. Proszę o zakończenie w tym temacie sprzeczek. Macie od takich spraw na PW miejscówkę. ;) 

Opublikowano

­Ja tylko chciałbym dodać dwie rzeczy co do tego co napisał przed chwilą szanowny pan kolega

"Po 2 osoba dorosła raczej mamie sie nie będzie tłumaczyć to nie przedszkole,dorośnij..."

Dorosłośc nie mierzy się w wieku.

".Wiadomo ,ze twój serwer nie wypalił ,"

Byś sie zdziwił, bo miałem rozwiązania których na necie nie znajdziesz. Poza tym poddałem się przez wścibskość takiego gościa i uznałem że nie ma sensu tworzyć kolejnego EasyHc, więc pomagam obecnie brvnkowi w CubeCraft.

"BTW.Że Ciebie mama wszędzie wozi i się bez niej nie ruszasz z domu to nie znaczy ,ze każdy inny tak ma"

Na takie teksty to polecam ci przeczytanie wierszyku z profilu Nabuhoia na cubecraft.

"yślisz ,ze kogoś obrazisz i od razu sobie odpuścimy,he zlewamy takie błaznowanie."

Właśnie widać jak zlewacie, Magnum tak się wkurwiał na GG u barwnika i tak mu się skarżył że jutro chyba majtek nie dopierze.

+ naprawde trzeba być uzależnionym od internetu skoro rusza cie to co ktos sobie tutaj wypisuje az tak, ze chcialbys mnie w realu spotkac i mi cos zrobic

Pozdrawiam i to koniec z mojej strony.

Opublikowano

Szanowny kolego wyżej

//dla sprostowania

Gdym to ja tobie psuł coś nad czymś pracowałeś dwa ciężkie miesiące wkładając w to swój czas,pieniądze i umiejętności ,ciekawe czy byś się nie zdenerwował.

"Dorosłość nie mierzy się w wieku." Tu się mylisz :)

@1361622928-U485574.pngofftopic

@ref

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano

Serwer jest naprawdę godny polecenia, panuje tam miła atmosfera, administracja jest bardzo miła i pomocna. I wcale nie jest to żaden plagiat tak jak twierdzi pan @up,.gdyż właściciel dawnego tc udostępnił paczkę. Nie słuchać się hejterów, przykładem takiego hejtera jest pan @Up. Taka jest moja opinia na temat tego serwera. Dodam jeszcze że ten serwer z każdym dniem jest coraz lepszy i ciekawszy.

Opublikowano

Dzisiaj serwer dostal wlama w efekcie ktorego wyciekly wszystkie pliki (mapa i pluginy).

Nie wiem kto to spowodowal ale dostalem informacje od waszych graczy.

No to w takim razie zabezpieczenia godne polecenia, ciekawy jestem jak skomentuje to h@ tutaj.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...