Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okładki Energi na Negrosie

MasterMierzej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Dziś chciałbym was się spytać o Odłamki Energi. Mam 32 lvl i nie wiem czy szybko wbijać ten 35? Czy wogóle opłaca się te Odłamki robić bo z tego co wiem to na innych serwerach można się z tego ładnie dorobić. Juz sporo szukałem na ten temat i dużo nie znalazłem. Na sklepikach tego nie ma, jak się kogoś pytam to nikt nie wie po ile chodzą te odłamki.

Czekam na wasze odpowiedzi.

Z góry Dziękuję ;))

Opublikowano

Co do odłamków, to sam sprzedaje ale jest konkurencja czasami parę dni nie chce schodzić, zarobek może i jakiś tam jest ale się trzeba trochę narobić. No i oczywiście trzeba trochę w to włożyć, ukąszenia kota trochę kosztują.

PS: Mówisz że na sklepikach nie ma ;d u mnie są słabo coś szukasz ;)

Bez nazwy.png

Opublikowano

­Drop odłamki smoczej alchemi, żeby ci się nie stackowały przekładaj na inną postać i sprzedawaj je jakimś wyższym lvl, bo kupują hurtowo

No dobra a gdzie mogę owy odłamek wydropić? Oczywiście na 32lvl'u lub niższym. 

Opublikowano

Więc to o te odłamki chodziło xD. To nie wiem czy z nich bedzie jakiś zarobek bo teraz prawie w każdym sklepiku one są i jak zejdą po 50k to jest dobrze xD. Myślę, że cieżko bedzie z nich coś zarobić ale zawsze można spóbować.

Opublikowano

Więc to o te odłamki chodziło xD. To nie wiem czy z nich bedzie jakiś zarobek bo teraz prawie w każdym sklepiku one są i jak zejdą po 50k to jest dobrze xD. Myślę, że cieżko bedzie z nich coś zarobić ale zawsze można spóbować.

50k, gdy za spota w średnim lochu poleci ci choćby 3-4 to masz 200k.

Najlepiej ogarnij postać na trudny loch, ja tam dropie nawet luzem po 5 za spot z rękawicą i nawet do 5 medali za spot, chociaż zazwyczaj 1-2 medale ale medal to koszt 150-200k więc zarobek podwójny.

­

Opublikowano

Jak już chcesz zarabiać na tym 30+ to najlepiej będzie 35 lvl body albo wp z bojem i metki m2 i do tego jesczę musisz miec też dużo cierpliwośći bo czasem jest peszek i gówno dropi (polecam do tego zakupić rękawice z Is) :D Ewentualnie ryby a jak preferujesz grę na czitach to fish boty ale często je banują a ty masz tylko jedno konto niski lvl to lipa.

Bez nazwy.png

Opublikowano

Jak już chcesz zarabiać na tym 30+ to najlepiej będzie 35 lvl body albo wp z bojem i metki m2 i do tego jesczę musisz miec też dużo cierpliwośći bo czasem jest peszek i gówno dropi (polecam do tego zakupić rękawice z Is) :D Ewentualnie ryby a jak preferujesz grę na czitach to fish boty ale często je banują a ty masz tylko jedno konto niski lvl to lipa.

Różnica między zarobkiem w m2 a tym co podałem, jest taka że m2 to zarobek niepewny, a na odłamkach i medalach jest to pewny zarobek, bo sam dropiłem kupę czasu ;) Oto zdjęcie z mojego fb, jak dropiłem w lochu trudnym surą wp;

­

Opublikowano

A i jesczeęmi się coś przypomniało około 25 lvl i dropienie fms z bestów w m2 albo na dolinie też nie jest najgorzej, no tak jak w przypadku m2 i metków kwestia farta, a jak dobre śr to kupa hajsu, no oczywiście też rękawica by się przydała.

No to pozostaje mi podexpienie postaci i probować w tym lochu, a na nizszych lochach nic nie dropnie?

Z bosa małp nawet w łatwym lochu jest szansa na drop jaja małpiszona a on też tam trochę warty ;P

Bez nazwy.png

Opublikowano

Dziś ogarnelem sobie konto z 23lvl mentala z rękawicą, czyli najlepiej nim podrobić fmsy w dolinie? Bo na m2 zadziej sie respia besty niz w dolinie.

Ja jak bym miał wybrać z opisanych sposobów bym chyba to wybrał, tylko się nie rozczaruj na tej dolinie bo nie tylko ty na besty polujesz :D

Bez nazwy.png

Opublikowano

Wiem wiem, a nie lepiej bedzie zrobic mniejszy lvl bodego na tym koncie i na Ihma (czy Imha) iść? Myśle ze tam mniej osob chodzi i latwiej bedzie dropnąć tego fms'ka :)

Opublikowano

Polecam w m2 na best kapitana, tak samo leci fms, mniej ludzi oraz szansa na kd, fakt że rzadko ale leci poniżej mój drop  ;) Przydała by się rękawiczka do tego.

58416976126806495373.jpg

No dropik dobry jak z kapitana, bo jak ja go zabijam to same Yangi lecą. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...