Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Homeland, The Flash... poszukuję serialu!

veimiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyho.

W skrócie, poszukuje serialu. Seriale, które obejrzałem, można znaleźć u mnie na profilu. Został mi 1 sezon Homelanda, po czym jestem w kropce. Myślałem nad The 100 - oglądał ktoś, jak się prezentuje?
@Edit

TV shows watched:

Arrow

Breaking Bad

Constantine

Dr. House

Family Guy

Futuruma

Homeland

House of Cards

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Mr. Robot

Suits

Supernatural

The Flash

The Strain

The Walking Dead

Opublikowano

Daredevil, Jessica Jones, Into The Badlands, Banshee, Sons of Anarchy, Ash vs Evil Dead, Supernatural, The Fades, Misfits, Luther, Black Mirror, Fargo, Falling Skies, Fringe, Lie to Me, Power, Spartacus, Strike Back, The Wire, Wayward Pines, True Detective, Vikings, Game of Thrones, Brooklyn Nine-Nine, The 100, Person of Interest, Gotham, Helix, Hell on Wheels, Dexter, Better Call Saul, The X-Files.

Więcej nie chce mi się już po prostu pisać ;)

The 100 - jeśli chodzi o pierwszy sezon, to wypada on dość przeciętnie są ciekawe momenty i zwroty akcji. Drugi sezon jest o wiele lepszy, więcej akcji i brutalności się wkradło co jest moim zdaniem dużym plusem.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ludzie nie polecają tego serialu, ale mi podobały się "Demony da Vinci". Dlaczego nie ma na liście Gry o Tron i Vikingów?! Zerknij też na Sherlock'a (tylko 3 odcinki po 1h). Hannibal również warty uwagi :)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...