Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stoję teraz przed wyborem nowego dostawcy. Obecnie mam Orange Neostrada i to co się czasami dzieje już mnie przerasta, ciągłe dcki itd. mam możliwość wzięcia oferty SmartDom, czyli LTE podobno bez limitu, ale jak to faktycznie jest z tym LTE? Ktoś ma, korzysta? Czytam w większości negatywne opinie na jego temat, niestety do mnie dociera tylko kabel Neostrady, oprócz tego mam możliwość właśnie LTE lub radiówki, ew. Netia. Ktoś może się na ten temat wypowiedzieć?

Opublikowano

To zależy ile ma kosztować to LTE(podobno jest limit po kilkuset GB - wystarczy sprawdzic umowe), aczkolwiek brałbym na Twoim miejscu Netię lub Radiówkę i ofertę 10-20Mb/s(brak limitów, radiówka nie jest zła bo sam mam, szybki support - dzwonisz i jest na miejscu w okolicy)

Opublikowano

LTE brz limitu w play tak na serio ma limit 100GB, więc tam się nie zdziwię jeśli będzie. Dobre pewnie będzie cokolwiek byle nie neo :)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Kable miedziaki czy światłowody ?

Miedziaki, mieszkam na przedmieściu Krk i maksymalna prędkość po kablach to 10 mb, na więcej podobno nie pozwalają warunki techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...