Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam/proszę o napisanie skryptu na zasłonę dymną.

gorlik1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprostu zasłona dymna. Gracze nie widzą swoich nickow wiec mogli by sie teoretycznie w niej chować i z niej atakować. Widzialem na jakimś serwerze "portal" w ktorym caly czas spadal żwir (w nieskonczonosc sie tam pojawial i spadal). Mozna zmienić texture i to by moglo działać ale co jak nwm

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wpadłem na pomysł aby wykorzystać ghasta. Tak i tak zmieniam texture wiec jemu mógłbym zmienić na białą. Kiedy rzucisz jajkiem (granatem dymnym) to pojawi sie on tam i niebedzie sie ruszać. Po kilku minutach zniknie. Ghast nie otrzymywał by obrażeń. Hmm... sobie wlasnie ze niemozna bezzniebedIesmoznaraze te zaslone strzelać. Jakieś pomysły macie to naposzcie

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

Opublikowano

­

every second:
    loop all players:
        if loop-player's tag is not "":
            set the loop-player's tag to ""
        spawn 10 of particle explode at loop-player

Takie coś?

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Tymczasowo się nie da ponieważ event on shoot jest wadliwy.

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...