Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwalnianie myszki w CS:GO

Carusso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż tak jak w temacie mam problem z zwalnianiem myszki w CS:GO. Gdy gram co jakiś czas na chwilę myszka spowalnia tak jakbym zmniejszył sensitivity i po chwili wraca do normy.Problem występuje tylko w CS:GO.Moja myszka to A4Tech Bloody V2M (problem występuje od 2 dni).Nie wiem czym jest to spowodowane liczę na waszą pomoc :D

Opublikowano

Sprawdź jeszcze czy nie masz włączonej synchronizacji pionowej, jeśli nie to może spróbuj myszkę podłączyć do innego pc i sprawdź czy dzieje się to samo.

Opublikowano

Sprawdź jeszcze czy nie masz włączonej synchronizacji pionowej, jeśli nie to może spróbuj myszkę podłączyć do innego pc i sprawdź czy dzieje się to samo.

Synchronizacje pionową mam zawsze wyłączoną i nie mam możliwości podpięcia myszki do innego pc.

Opublikowano

Synchronizacje pionową mam zawsze wyłączoną i nie mam możliwości podpięcia myszki do innego pc.

Spróbuj może inną myszkę podłączyć jak masz i zobacz czy nadal masz to samo. Jeżeli nie zadziała to sprawdź spójność plików mój znajomy miał ten sam problem i to pomogło. 

Dominika ♥

Opublikowano

Spróbuj może inną myszkę podłączyć jak masz i zobacz czy nadal masz to samo. Jeżeli nie zadziała to sprawdź spójność plików mój znajomy miał ten sam problem i to pomogło. 

Ok.Sprawdziłem spójność plików, wykryło dwa błędne pliki, pobrało ponownie ale to nic nie zmieniło.Sprawdziłem też drugą myszkę (taki sam model) i nic.Podejrzewam ,że winny jest tu procesor gdyż po pewnym czasie grania procek osiąga temp. około 95 C. Ale to też dziwnie ponieważ gram na takiej temperaturze już parę ładnych miesięcy i nic się wcześniej nie działo.

Opublikowano

Dzisiaj obczaiłem ,że gdy wpiszę komendę fps_max 50-60 to myszka nie ma żadnych opóźnień.Czyżby to była wina skaczących fps? Nie wiem, wiem natomiast ,że przedtem miałem fps_max 150 i wszystko ładnie śmigało.

Opublikowano

Procek u ciebie w kompie ma 95 stopni? Pozdro ciekawe ile ci pociągnie komp z takim czymś

Ten procek ma już 7 lat. W cs gram nie cały rok i do tej pory jest taka temperatura.Znając życie jeszcze chwilę wytrzyma :D

Opublikowano

Chyba się wyjaśniło.Ufff. Kilka dni temu wszedłem w  msconfig i zmnieniłem pamięć ram na maksymalną wartość, w związku z czym komputer z 4 gb ram używał 3.25 gb co powodowało spadki fps w CS:GO i zwalnianie myszki.Dzięki za zainteresowanie się tematem.Można zamknąć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...