Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ma ktos jakies info dotyczace tego czy banuja cheaterow?

SmilieS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktos jakies info dotyczace tego czy banuja cheaterow?
Oplaca sie grac uczciwie?
Z tego co widze to cheaterow jest wiecej niz normalnych graczy wiec wyciagam wnioski ze jednak nie banuja, ale moze rozwieje moje watpliwosci?

Opublikowano

Ja tam cheatowalem (nie, nie dodawałem sobie kasy) z rok temu i do tej pory nic nie ma :P

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Chwilowo to co druga osoba to cheater ale co poradzisz. Wszyscy maja kasy ile zechcą i tyle :P

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

A ja mam pytanko czy za używanie Trinera / moda do teleportacji, mnożenia kasy itp itd  w trybie OFF LINE to jest szansa na bana ? 
Pytam bo mam ochotę sie pobawić jak za starych dobrych czasów GTA VICE CITY , SA , IV ;) 

Opublikowano

A ja mam pytanko czy za używanie Trinera / moda do teleportacji, mnożenia kasy itp itd  w trybie OFF LINE to jest szansa na bana ? 

Pytam bo mam ochotę sie pobawić jak za starych dobrych czasów GTA VICE CITY , SA , IV ;)

Nie ma bana w trybie fabularnym.

2a0c2mq.png

Opublikowano

Tyle to ja też wiem :D Tylko nie chce dostać Bana ONLINE przez używanie modów / Trinerów na OFF LINE :P 

Za tryb pojedynczy bana nie dostaniesz, ale musisz się pilnować, gdy wchodzisz z zainstalowanymi na Online. Jeżeli się orientujesz trochę w cmd, to możesz napisać sobie plik wsadowy usuwający / przywracający modyfikacje przy wyborze, czy chcesz grać na trybie pojedynczym, czy w Online. ;p

Opublikowano

Nie jestem ogarnięty w żadnym CMD :P Więc raczej tego nie machnę ;) 
Jedyne co mi zostaje to pobranie pirata GTA V i tam granie sobie z modami :) 
Szkoda ale cóż. Jakoś przeżyję te 70 gb więcej na dysku :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...