Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o rękawicach w CS:GO

Eldox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wyobrażam sobie - rękawice ze stattrakiem xD 

Fajny pomysł, jakieś ciekawe urozmaicenie, tylko obawiam się, żeby nie poszło to w stronę skinów do postaci, kamuflaży itd.  

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Tak szczerze to nie wygląda jakoś znakomicie. Wyobrażam sobie ceny już tych rękawic. 200€ za BS ? Dlaczego ? Kosa kosztuje ~100€ powiedzmy, jest w ekwipunku i możesz ją wyjąć kiedy tylko chcesz. Rękawice - nieważne czy strzelasz z ak czy z glocka widać tego skina i nie musisz go wyjmować jak kosy. Taka moja wizja tego wszystkiego. Osobiście uważam, że dobry CS skończył się w wakacje kiedy dodali to levelowanie do 3 poziomu, aby móc grać mixy.

Dominika ♥

Opublikowano

Osobiście uważam, że dobry CS skończył się w wakacje kiedy dodali to levelowanie do 3 poziomu, aby móc grać mixy.

Właśnie był to jeden z najgenialniejszych ruchów Valve chyba od początku istnienia gry. Pisałem o tym w moich wypocinach, ale napiszę też i tutaj. Nowi gracze muszą najpierw postrzelać, pograć, zaznajomić się z mapami, a dopiero potem grać MM'y i psuć grę. Do tego, aby grać na smurfie, musisz wbić 3lvl na nowym koncie, a to idzie bardzo powoli, w szczególności ludziom, którzy już w tą grę grają. Rozpisałem się o tym dłużej w linku poniżej, kliknij jak chcesz.

http://www.mpcforum.pl/topic/1499109-csgo-%E2%80%93-od-nowicjusza-do-oporowego-gracza/

A co do tematu, to wygląda to bardzo fajnie, lecz powinno być możliwe do kupienia tylko i wyłącznie podczas Majorów. Ba! Można pójść nawet krok naprzód i jedynym sposobem na zakup takich rękawiczek, może być wyjazd na turniej i kupienie ich na miejscu :v!

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Właśnie był to jeden z najgenialniejszych ruchów Valve chyba od początku istnienia gry. Pisałem o tym w moich wypocinach, ale napiszę też i tutaj. Nowi gracze muszą najpierw postrzelać, pograć, zaznajomić się z mapami, a dopiero potem grać MM'y i psuć grę. Do tego, aby grać na smurfie, musisz wbić 3lvl na nowym koncie, a to idzie bardzo powoli, w szczególności ludziom, którzy już w tą grę grają. Rozpisałem się o tym dłużej w linku poniżej, kliknij jak chcesz.

Każdy ma inne spojrzenie na rzeczywistość. Według mnie pierwsze co przyczyniło się do zepsucia CS'a to skiny. Co prawda dzięki nim bardzo dużo ytberów zaczęło nagrywać te "openingi", które przyciągały/przyciągają graczy, ale niestety byli to gracze w większości z ograniczonym myśleniem i kulturą osobistą. Gdyby nie skiny to serwery niebyły by w 1/2 zapełnione graczami bez mutacji/brakiem kultury osobistej. 

Ale wracając do aspektu levelowania... Kurde dało to też dużo plusów dla gry (np. mniej cziterów na mixach, ale i tak jest ich dużo), ale w CS'ie nigdy nie było czegoś takiego jak levelowanie konta, aby móc grać w to co chcesz. Grałem w 1.6, CSS. Nie było czegoś takiego. Jak wprowadzili levelowanie MOIM ZDANIEM wyglądało to jak skok na kasę, ponieważ akurat wtedy wprowadzili nową operację, która była za 5 euro i pomagała w levelowaniu. 

EDIT:

Zapomniałem dodać, że zrobiłeś naprawdę fajny poradnik dla nowych graczy. Oby tak dalej! Pozdrawiam. 

Dominika ♥

Opublikowano

Każdy ma inne spojrzenie na rzeczywistość. Według mnie pierwsze co przyczyniło się do zepsucia CS'a to skiny. Co prawda dzięki nim bardzo dużo ytberów zaczęło nagrywać te "openingi", które przyciągały/przyciągają graczy, ale niestety byli to gracze w większości z ograniczonym myśleniem i kulturą osobistą. Gdyby nie skiny to serwery niebyły by w 1/2 zapełnione graczami bez mutacji/brakiem kultury osobistej. 

Ale wracając do aspektu levelowania... Kurde dało to też dużo plusów dla gry (np. mniej cziterów na mixach, ale i tak jest ich dużo), ale w CS'ie nigdy nie było czegoś takiego jak levelowanie konta, aby móc grać w to co chcesz. Grałem w 1.6, CSS. Nie było czegoś takiego. Jak wprowadzili levelowanie MOIM ZDANIEM wyglądało to jak skok na kasę, ponieważ akurat wtedy wprowadzili nową operację, która była za 5 euro i pomagała w levelowaniu. 

EDIT:

Zapomniałem dodać, że zrobiłeś naprawdę fajny poradnik dla nowych graczy. Oby tak dalej! Pozdrawiam. 

Operacja zwracała się po tygodniu jak nie lepiej. 

@topic

Według mnie to beznadziejny pomysł. Starczą skiny do broni. 

Po za tym cena byłaby ogromna za takie coś..

­

Opublikowano

EDIT:

Nie było levelowania. MM'ów też przecież nie było. Nawet bez tego trzeciego lvla możesz grać na serwerach społeczności, dm, arms race itp.

Całkiem fajne by to było, ale coś w rodzaju naklejek na majorach. Pojemnik z 16'stoma rękawiczkami od każdego teamu i do kupienia za niewielką kwotę, np. 2€.

tenor.gif

Opublikowano

Fajne, ale to już takie wymuszanie trochę. 
Niedługo będą kamizelki, spodnie itp. z wizerunkami drużyn co pewnie będzie dostępne za kase co jest trochę nurtujące :)

banner.jpg

Opublikowano

EDIT:

Skoro grales w 1.6 to dobrze wiesz ze mm'ow tam nie bylo wiec idąc dalej nikt cie nie zmusza do grania mm'ow mozesz grac na serverach publicznych czy te uproszczone odznaka to tylko ikona ktora nic nie daje.

Fajne, ale to już takie wymuszanie trochę. 

Niedługo będą kamizelki, spodnie itp. z wizerunkami drużyn co pewnie będzie dostępne za kase co jest trochę nurtujące :)

Nawet jesli dodadzą kamizelki i spodnie to co z tego nikt was albo ciebie nie zmusza do kupowania tego tak samo masz naklejki do broni ktos cie zmusza do kupowania ich ? nie :D zreszta wystarczy uzyc troche mozgu na twoim miejscu, jesli dodadzą spodnie czy kamizelke z wizerunkami to 100 razy latwiej bedziesz mógł zauważyć typa.

Skok na kasę , nic innego .    dobry cs dawno umarł     1.6 in my mind

dlaczego skok na kase xD? jesli to wgl dojdzie do csa to bedzie to skin czyli jak reszta skinow do ak m4 itp ktoś cie zmusza do kupowania ? nikt cie nie zmusza mozesz latać bez skinow gdyby chcieli zrobic ten twoj "skok na kase" to by zrobili tak ze jak nie kupisz tego skina do nie zagrasz mmow czyli na takiej zasadzie jak levele nie masz  3 nie zagrasz. 

Opublikowano

dlaczego skok na kase xD? jesli to wgl dojdzie do csa to bedzie to skin czyli jak reszta skinow do ak m4 itp ktoś cie zmusza do kupowania ?

proszę Cię w jakim ty świecie żyjesz. Progamer zacznie to używać, a w ślad pójdzie cała społeczność/ fani drużyn, aby jeszcze bardziej móc przybliżyć się do swoich idoli właśnie poprzez takie kosmetyczne pierdoły. Już teraz przecież ludzie sobie ustawiają avatary, nicki takie jak mają prosi, a to jeszcze bardziej sprawi, że będą cool. Tylko taka przyjemność według mnie nie będzie tania i ja zakładałbym, że będzie oscylować w granicy np. ceny karambita, bo jakby nie patrzeć jest to rzecz, która jest cały czas widoczna i może wyróżnić Nas od zwykłych szaraków, a jeśli jest coś takiego co sprawia, że wyglądamy inaczej niż inni, to nie jest to tanie.

Nie zdziwiłbym się jakby zamiast kos np. w nowej operacji zaprezentowano nowe rękawiczki jako przedmiot "rzadki" , który można wydropić ze skrzynki. Swoją drogą nie jestem wtajemniczony i czy screen to nie jest czasem jakiś fanowski projekt? Jest chociaż o tym mała wzmianka, że coś takiego mogłoby zostać wprowadzone? Dla mnie osobiście to jest kolejny beznadziejny pomysł, który chce wyróżnić w jakimś tam stopniu graczy, którzy by sobie to kupowali (rich players aka streamer :D) CS jeszcze bardziej odchodzi od początkowego stanu i bardziej skupia się na kosmetyce, a nie zmianach, które mogłyby zmienić rozgrywkę w społeczności (np. serwery turniejowe 128tick, możliwość wyboru w lobby regionów na jakich ma dobierać nam serwer, nożówka i kilka innych ważnych zmian). My natomiast pokazujemy, że interesuje Nas bardziej wygląd postaci niż sama gra. Nie oszukujmy się, ale my nie mamy nic do powiedzenia w tym temacie. W tą grę gra większość bardzo młodych ludzi i zakładam, że dla nich wyznacznikiem nie jest skill, a to jakie ma inventory dany gracz. Troszkę to przykre, ale cóż...Jest popyt jest podaż. Dziękuje dobranoc. 

Opublikowano

Jakby kosztowały po 3€ i na przecenie 1.5€ na majorach to by było git ;) Nowe stickery tylko widzisz je cały czas. Cloud9 i envy najlepiej wyglądają

Opublikowano

Pomysł dobry, skąd niektórych niepowala. Nie wiem czy byłby sens dodawania tego do gry bo jeszcze do tej pory nigdy nie zwracałem uwagi na rękawice, które nosi postać.

Opublikowano

proszę Cię w jakim ty świecie żyjesz. Progamer zacznie to używać, a w ślad pójdzie cała społeczność/ fani drużyn, aby jeszcze bardziej móc przybliżyć się do swoich idoli właśnie poprzez takie kosmetyczne pierdoły. Już teraz przecież ludzie sobie ustawiają avatary, nicki takie jak mają prosi, a to jeszcze bardziej sprawi, że będą cool. Tylko taka przyjemność według mnie nie będzie tania i ja zakładałbym, że będzie oscylować w granicy np. ceny karambita, bo jakby nie patrzeć jest to rzecz, która jest cały czas widoczna i może wyróżnić Nas od zwykłych szaraków, a jeśli jest coś takiego co sprawia, że wyglądamy inaczej niż inni, to nie jest to tanie.

No dobra idąc tym tropem mozna dac przykład zamiat rekawiczek koszulki realu i barcelony na boisku dzieci mowia o patrz strzelam jak messi czy ronaldo :D.To ze sobie robia nicki pasha srasza czy neo to pokazuje ich debilność najwiecej takich ludzi jest w wieku 12-14 lat i siedza max  w podwojnym kalaszku 

Opublikowano

No dobra idąc tym tropem mozna dac przykład zamiat rekawiczek koszulki realu i barcelony na boisku dzieci mowia o patrz strzelam jak messi czy ronaldo :D.To ze sobie robia nicki pasha srasza czy neo to pokazuje ich debilność najwiecej takich ludzi jest w wieku 12-14 lat i siedza max  w podwojnym kalaszku 

no i sam napisałeś dokładnie to samo, co Ja wcześniej w swoim wpisie. Dla twórców nie jest istotne czy oni mają 12 lat, rangę silvera,  czy pieniądze na skiny zdobywają kradnąc. Dla nich liczy się to, że rynek dalej się rozwija i ludzie to kupują. Nie muszą się wtedy skupiać na naprawianiu gry, a dodawaniu właśnie takich dodatków. Skiny do broni- OK, naklejki- to też taka troszkę dyskusyjna sprawa. O ile autografy, loga drużyn są ok, tak te z wzorkami kucyków, kurczaków i innych pierdół są przesadą. Na litość boską nie róbmy z tej gry dlc do pokemonów. Jeszcze jakby większość zarobionej prowizji od sprzedaży tych rękawic szła do drużyn, to może i bym to zaryzykował i to zaakceptował, ale chciwości nie toleruję i nie podoba mi się ten pomysł. Nawet nie chcę sobie wyobrażać ile rękawiczki byłyby warte drużyny, która by się rozpadła :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...