Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gemsy - odrzucona transakcja, a pieniądze zniknęły

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam duży problem, a nie wiem , gdzie go dodać, jeśli źle to proszę o przeniesienie tematu. Mianowicie zakupiłem 800 GEMS'ów po czym niby odrzuciło transakcje. Płaciłem kartą.... niby nie powinno się nic stać złego, tym bardziej, że tego samego dnia już kupiłem 400 GEMS, a tu z konta poszło, a na SMITE nie ma GEMS'ów -.- Nwm co z tym zrobić, niby napisałem do supportu, ale ktoś może miał podobnie, wie co zrobić.... Przelewałem gdzieś o 2-3 w nocy.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ja miałem tak, że kupowałem 400 gemów a potem znowu 400. 

Pierwsze doszły od razu a drugie następnego dnia, może dojdą jutro.

VNp6c2U.png

Opublikowano

No trochę dziwna sprawa, bo zwykle wszystko działa płynnie. Pogrzebałem trochę w regulaminie i znalazłem:

- płatności są realizowane w ciągu 1 dnia roboczego od dokonania transakcji

Wiadomo, że w przypadku awarii termin się przedłuża. Może warto poczekać do jutra. Jeśli nie otrzymasz należnych Ci gemsów to napisz reklamację do spółki, która to dostarcza, bo support gry może Ci odpisać za x dni i w ogóle nie pomóc. Z tym, że myk jest taki, iż rozpatrywane są tylko zgłoszenia, napisane do 2 dni od dokonania transakcji. 

W sumie problem może wynikać z ogólnych trudności serwerów, które spowodowane są MŚ. 

Opublikowano

Odczekaj 1 dzień, jeśli nie będziesz miał Gemsów na koncie, to napisz do spółki,firmy, która pośredniczyła w transakcji (to oni zajmują się reklamacjami) pisanie do Hi-Rezu <supportu> mija się z celem, bo oni się nie zajmują się płatnościami (jak coś w ogóle coś napiszą, to pewnie informacje, o supporcie firmy od płatności).

DR5ChPt.png

Opublikowano

Okej, wielkie dzięki chłopaki za pomoc ! :)

Temat można zamknąć, dla ciekawskich - pieniądze wróciły po 2 dniach, ale wróciły :P

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...