Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autoexec crashuje

Topblizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czemu autoexec mi crashuje cs go włączam cs go i jest chwile czarny obraz a zaraz wywala do pulpitu ? Jak wywali to nie ma żadnego potem komunikatu. Jest tak jakbym grę normalnie wyłączył. System mam Windows 10 wcześniej działało. Potrzebuje autoexec iż config mi nie działa tzn. Jest na chwile komendy a potem przestawia się usuwają się komendy w config. Próbowałem do odczytu dac ale nie dziala

Opublikowano

Masz ustawiony cfg jako "tylko do odczyty" odznacz to we właściwościach pliki (.../Steam/userdata/jakieś cyferki/730/local/cfg     <-- w tej ścieżce jest config). To sprawi, że autoexec jest ci zbędny, jeśli chcesz żebyśmy zobaczyli co jest nie tak to wstaw go.

// @Topblizz działczy?

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

zaraz sprawdzę

Masz ustawiony cfg jako "tylko do odczyty" odznacz to we właściwościach pliki (.../Steam/userdata/jakieś cyferki/730/local/cfg     <-- w tej ścieżce jest config). To sprawi, że autoexec jest ci zbędny, jeśli chcesz żebyśmy zobaczyli co jest nie tak to wstaw go.

// @Topblizz działczy?

Opublikowano

Ja nie naprawiałem autoexec tylko cfg. Wywal autoexec i wprowadź niezbędne komendy do cfg

odpowiedz bo chce zagrać wkońcu jakiegos mm

Opublikowano

http://www16.zippyshare.com/v/00APJguc/file.html

Nie wiem czy o to chodziło, ale skleiłem go w 1 plik.

Wklej go do:

.../Steam/userdata/<Steam ID, albo jak kto woli jakieś cyferki>/730/local/cfg/

i na wszelki do folderu cfg w folderze z csem. Usuń plik autoexec z obu lokacji po podmiance.

Daj znać czy jakieś zmiany.

@Topblizz

dzięki działa do zamknięcia .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...