Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glitch który przegrał mi grę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ale się wkurwiłem. Więc tak grałem kapłanem użyłem tej karty: 10506.jpg przeciwnik miał całą reke w kartach i co ? C***a nie dało mi karty...

Teraz druga sprawa użyłem rozbłysk świętości10520.jpg mając gorliwą kapłankę10507.jpg moi stronnicy + ja byli zranieni i co ? brak doboru karty.... Mieliście też takie glitche ?

Opublikowano

Nigdy nie miałem i nie widziałem takiego glitcha ;d

Od czasu do czasu zdarza mi się tylko, że przeciwnik trzyma ciągle nad stołem kartę.

giphy.gif

Opublikowano

Nigdy nie miałem czegoś takiego. Oba te glitche zdarzyły się w jednej grze?

Ja natomiast pamiętam, że wystawiłem raz na arenie 7/7 z divine shieldem za 8 many, nie mogłem nim wcale atakować i tak stał bezczynny przez kilka tur. Na szczęście przeciwnik go strejdował i jakoś to ugrałem. :D

Opublikowano

Raz w życiu tylko nie dało mi też karty w takiej samej sytuacji jak u Ciebie, też byłam zła.

Odnośnie zaś tego drugiego - no cóż, unlucky. Nigdy takiej sytuacji nie miałam ani nie próbowałam do niej doprowadzić, ale współczuję. :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...