Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana ekipa, interaktywnego z graczem serwera

diversable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7511114524278571469853.png

Jesteś Youtuberem?

Jeśli jestęś youtuberem a twoje wyświetlenia przekraczają granicę licznika 200+ to czekamy właśnie na Ciebie!

Szukamy osób kreatywnych którzy bardzo dobrze znają się na tworzeniu contentu medialnego, w tym przypadku youtube. Daj nam znać oraz podaj swoje statystyki w wiadomości, a my na pewno siędo Ciebie odezwiemy z atrakcyjną propozycją i dla Ciebie i dla Twojego kanału!

Kontakt znajdziesz poniżej!

Posiadasz fanpage o tematyce Gier?

Może i youtuberem nie jesteś, ale posiadasz bardzo sprawnie prosperujący fanpage który móglby pomóc w promocji naszego serwera?

Jeśli jesteś zainteresowany współpracą, czekamy na takich ludzi jak ty!

Masz doświadczenie w pracy w grupie moderacyjnej?

Szukam osób które będą w stanie zarządzać serwerem podczas nieobecności właścicieli, jeśli potrafisz zarządzać atmosferą oraz kulturą podczas gry, skotaktuj sie z nami a my zadamy ci parę pytań i podamy werdykt! Pamiętaj że twój wiek musi być większy od 15 roku życia, takie wymagania :/

Może i to my będziemy formą twojego zarobku, tak, bezpośrednio od nas dla ciebie!

3399114524278581469853.png

Serwer?

Wszelkie informacje znajdziesz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1504732-zapowiedź-cygnos/

3399114524278581469853.png

Kontakt:

Wiadomość pw.

Zapraszamy do kontaktu!

Na wiadomości inne niż dotyczące powyższych ofert nie odpowiadamy...

Opublikowano

Mógłbym się zgłosić na moderatora serwera lecz rekrutacje bardzo bym chciał abyście mogli przeprowadzić mi na TeamSpeak. W ten sposób jestem pewniejszy i mam stały kontakt z Wami przez co możecie zadawać mi dodatkowe pytania w czasie rekrutacji. Wiek oczywiście 20 lat, kultura osobista jak i polszczyzna uważam na wysokim poziomie więc myślę że się nadaje na to stanowisko. Jeśli coś proszę o napisanie na PW konkretnej godziny która Was interesuje a ja napiszę czy będzie mi odpowiadać. Pozdrawiam Piotr.

Opublikowano

Mógłbym się zgłosić na moderatora serwera lecz rekrutacje bardzo bym chciał abyście mogli przeprowadzić mi na TeamSpeak. W ten sposób jestem pewniejszy i mam stały kontakt z Wami przez co możecie zadawać mi dodatkowe pytania w czasie rekrutacji. Wiek oczywiście 20 lat, kultura osobista jak i polszczyzna uważam na wysokim poziomie więc myślę że się nadaje na to stanowisko. Jeśli coś proszę o napisanie na PW konkretnej godziny która Was interesuje a ja napiszę czy będzie mi odpowiadać. Pozdrawiam Piotr.

TeamSpeak zostanie uruchomiony wraz z finalną decyzją partnera z którym jesteśmy w trakcie negocjacji warunków więc narazie prowadzimy wstępną rekrutację :)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...