Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o przecenach na Wishu?

RealLand.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem że na Wish.com są przeceny do 96% opłaca się tam kupować jaka jest opinia chciałem kupić myszkę oraz podkładkę dostawa dość długo ale jakie przeceny to trzeba skorzystać opłaca mi się czekać tyle ?

Opublikowano

Tak jak u każdego chińczyka... Jeśli chodzi o coś markowego z sporo niższą ceną to nie liczyłbym na oryginalność produktu :) (mimo, iż wish to sklep). Obczaj sobie też banggood.com (bardzo dobry sklep), gearbeast.com i aliexpress.com (w tym sklepie patrz na komentarze, bo to takie chińskie allegro)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Sprawdzi się na start myszke za 8 zl :) i sprawdzimy wydajność kupie raczej 2 myszki za 8 i sprzedam za 50 moze jakoś pójdzie niewiem jak sprawdzic czy fake moze mi ktos pomoże :)

Opublikowano

Podejrzanie ta strona wygląda, a Ty piszesz w taki sposób jakbyś był maskującym się akwizytorem.

Opublikowano

Jeśli chodzi o ceny to są niskie, lecz jakość niektórych przedmiotów nie powala.

Kupiłem tam ostatnio etui do S4 i muszę powiedzieć, że spodziewałem się gorszej jakości za 20 złotych.

Czas dostawy to ponad 20 dni.

@RealLand.pl

Ja zacząłbym od rozprowadzania kart microSD z dużymi pojemnościami w szkolnych szatniach.  B)

Opublikowano

No czas dostawy jest długi lecz ja i tak sprawdzę te myszkę powinna przyjść w marcu za 17 dni zamawiam . Kupie 2 dam za free koledze on tez przetestuje jak bedzie dobra to na allegro za 5dych sprzedam bo juz sie kompa upatrzylem kupie wiecej i znowu sprzedam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...