Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na nowej wersji

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie nie jest praktyczine wcale zaszyfrowana. I nic od nowa nie trzeba pisac, tylko troche pozmieniac strukture, i dopisac to co dodali do gry

Opublikowano

Wlasnie nie jest praktyczine wcale zaszyfrowana. I nic od nowa nie trzeba pisac, tylko troche pozmieniac strukture, i dopisac to co dodali do gry

Chcesz to możesz robić, ale wiele osób próbowało i nic z tego nie wyszło. 

Opublikowano

Z czym mieli problem, wiadomo? Moge sam sprobowac jak bede mial troche czasu wolnego, ale jak jest jakas przeszkoda o ktorej nie wiem to wole nie marnowac czasu

Opublikowano

Struktura praktycznie taka sama, moim zdaniem nawet bardziej czytelna. Mialem dzis troche czasu, i narazie zadnych problemow nie widze. Wymaksowana twierdza fajnie wyglada nawet ;D

3CAw1lZ.jpg

Opublikowano

Rozwiazalem wlasnie chyba jeden z najwiekszych problemow, zbyt trudno nie bylo. Chyba napisze w 100%, wliczajac klaser, tym razem wiem jak dziala. Mialem wlasnie pomysl aby zrobic tak, ze jeden item zwykly daje wszystkie 5 itemow tego samego id (zeby nie szukac kolorow), na priva w sumie pasuje taki boost.

Jest jakiś kontakt do Ciebie, bo pw na mpc nie działa?

Mialem pelna skrzynke, pisz pw

Opublikowano

Struktura praktycznie taka sama, moim zdaniem nawet bardziej czytelna. Mialem dzis troche czasu, i narazie zadnych problemow nie widze. Wymaksowana twierdza fajnie wyglada nawet ;D

3CAw1lZ.jpg

localhost ?

Opublikowano

Klient sprawdza domene na ktorej jest ustawiony serwer i porownuje to z enkryptowanym Stringiem za pomaca RSA, ktory jest w configu, jezeli sie nie zgadza, to klient wysyla randomowy hash zamiast zhashowanego hasla, co uniemozliwia logowanie ze sprawdzaniem hasla. 

gg playa games

Opublikowano

Klient sprawdza domene na ktorej jest ustawiony serwer i porownuje to z enkryptowanym Stringiem za pomaca RSA, ktory jest w configu, jezeli sie nie zgadza, to klient wysyla randomowy hash zamiast zhashowanego hasla, co uniemozliwia logowanie ze sprawdzaniem hasla. 

gg playa games

Też to ogarnąłem, bo jak chciałem w md5 sprawdzić hasło, to ni ch*ja...

­

Opublikowano

Dodalem album (funkcjonalnosc, nie poprostu item) i znalazlem tez cos ciekawego. Na orginalnych serwerach tego nie widzialem. Napewno to zaimplementuje ;)

P8MWgRb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...