Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Recenzje gier - wideo, czy tekst?

veimiK

Recenzje gier  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakiej formie preferujesz recenzje gier?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyho.

Zamierzam się jakoś wziąć za te recenzje, więc pytam Was tutaj, forumowicze - wolicie tekst, czy wideo? Tekst oczywiście z jakimiś odnośnikami, screenami i tak dalej.

@Edit

666 post, hehe.

Opublikowano

To zależy od tego, jakie masz zdolności. Jeśli potrafisz utrzymać uwagę czytelnika i piszesz składnie i chwytliwie - pisz. Jeśli masz dobry głos i jesteś charyzmatyczny - nagrywaj. Ktoś, kto interesuje się recenzjami gier prawdopodobnie nie będzie robił różnicy z formy recenzji, a z jej treści.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Jeżeli potrafisz opowiedzieć jakoś ładnie to nagrywaj, ale jeżeli masz się jąkać i zacinać cały czas (bez urazy) to nieee.

Najlepiej tekst.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jeżeli potrafisz opowiedzieć jakoś ładnie to nagrywaj, ale jeżeli masz się jąkać i zacinać cały czas (bez urazy) to nieee.

Najlepiej tekst.

To zależy od tego, jakie masz zdolności. Jeśli potrafisz utrzymać uwagę czytelnika i piszesz składnie i chwytliwie - pisz. Jeśli masz dobry głos i jesteś charyzmatyczny - nagrywaj. Ktoś, kto interesuje się recenzjami gier prawdopodobnie nie będzie robił różnicy z formy recenzji, a z jej treści.

Chodzi mi o ogół, zakładając, że miałbym takie same umiejętności w obydwóch. 

Opublikowano

Chodzi mi o ogół, zakładając, że miałbym takie same umiejętności w obydwóch. 

Ja osobiście wole recenzje pisane niż mówione. Czasami łatwiej i wygodniej jest coś opisać niż powiedzieć ale jeżeli masz dobrą dykcje i umiejętność składania logicznych poprawnych zdań to spróbuj też mowy :)

Cyrk.png

Opublikowano

Jak dla mnie recenzja jest to forma pisana. Oczywiście każda forma ma plusy i minusy. Jak dla mnie fajna recenzja jest wtedy gdy jest tekst a w niego wplecione są albo zdjęcia albo krótkie filmiki pokazujące dana grę, książkę, film itd

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...