Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb z zakładnikami

Nazi Zombie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem że ten tryb został praktycznie zapomniany przez graczy.

Chciałbym abyście wymienili wady tego trybu i napisali dlaczego podkładanie bomby jest lepsze.
Jeżeli się znacie napiszcie swoją najbardziej i najmniej ulubioną mapę z tego trybu .

Opublikowano

Hosty są problematyczne i nie ma tak właściwie fajnych mapek (chociaż jak dla mnie assault niczego sobie jest). A dlaczego tak? Wszyscy się ocampią i tylko czekają, aż podejdziesz. Mniej dynamiki jest.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Hosty są problematyczne i nie ma tak właściwie fajnych mapek (chociaż jak dla mnie assault niczego sobie jest). A dlaczego tak? Wszyscy się ocampią i tylko czekają, aż podejdziesz. Mniej dynamiki jest.

O to w tym chodzi. Terroryści mają bronić zakładników, to raczej nie będą raszować. 

Klasyczne mapy CS (hosty) są dojebane, kiedyś się więcej na takich grało. 

A problem według mnie tkwi w przewadze terrorystów, ze względu na zazwyczaj słabe zgranie CT'ków, którzy całą rundę myślą, jak się wbić, przez co przegrywają. 

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej, terroryści pilnują zakładników, a antyterroryści mają ich uwolnić. To oni muszą znaleźć sposób jak to zrobić.

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Opublikowano

Jednak na takiej mapie jak Siege ( którą bardzo lubię ) jest bardzo trudno wyprowadzić zakładników .

Jak ktoś nie zna mapy polecam sprawdzić . Jest to chyba najmniej popularna mapa jaka została w csie .

Bo w starszych wersjach były jeszcze trudniejsze jak np " cs_prison " . Która została usunięta bardzo dawno temu z różnych powodów .

Wszystko jest na wiki .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...