Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszanie all do znajomych - blokada konta

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam ZWERYFIKOWANE konto facebook i teraz pytanie..

Jeżeli będę zapraszał każdego (osóby których nie znam) do znajomych to mogą mi zablokować?

Opublikowano

Ważne, żeby ludzie Ciebie zapraszali i nie będziesz miał blokady, przynajmniej ja nie miałem.

też o tym myślałem ale boje się tego że wyślą mi weryfikacje znajomych czyli będę musiał rozpoznawać ludzi ze zdjęcia :)

ilu masz znajomych że Ci nie zablokowali? i czy masz również realnych znajomych czy same fejki?

Opublikowano

też o tym myślałem ale boje się tego że wyślą mi weryfikacje znajomych czyli będę musiał rozpoznawać ludzi ze zdjęcia :)

ilu masz znajomych że Ci nie zablokowali? i czy masz również realnych znajomych czy same fejki?

Na to nie ma reguły. Możesz dodać 100 znajomych i wyłapać blokadę, a możesz dodać 500 znajomych i nadal cieszyć się kontem.

Też się kiedyś bawiłem w fejkowe konta, za każdym razem ban leciał w innym momencie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Realnych około 70%~. 4300 znajomych, 900 zaproszeń od Arabów, bo przypadkowo przyjąłem jakieś fakowe konto.

Opublikowano

tzn. mi zależy na tym żeby zapraszać do znajomych ludzi grających w metina :)

mam konto zweryfikowane więc nwm czy mnie zablokują jeżeli będę dodawał ludzi których nie znam.

Dajmy na to że będę zapraszał 20 osób dziennie :)

Opublikowano

1. Zapraszaj 15 osób dziennie bo dostaniesz bana na 24h
2. Jak będziesz blisko 100 to masz 12h by nabić jak najwięcej - dostaniesz bana na 24h

3. Powtarzasz punkt 1

4. Drugi ban jest chyba przy 250 tylko że już na dwa dni

5  Powtarzasz punkt 1

6. Kolejny ban przy 500 na 3dni

7. Pózniej mozesz zapraszac po 25 dziennie

Powtarzasz czynności do czasu aż osiągniesz cel :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

@SebuśPL

a nie wyślą mi żebym zweryfikował znajomych ze zdjęcia?

ps. testowałeś ten sposób? jeśli tak to do ilu znajomych dobiłeś?

Aktualnie zostało mi jedno konto jestem gdzieś blisko tysiąca.

Mialem jeszcze dwa po prawie dwa tysiące :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...