Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet do 50 zł

donteo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ze w tym temacie ale nwm gdzie utworzyc . Prosze o pomoc w znalezieniu dobrego internetu . Zalezy mi na niskim pingu w grach. W domu dzialaja mi dwa komputery i jeden telefon. I szukam internetu do okolo 50 zl .

Opublikowano

Tpsa i na stronie sobie możesz sprawdzić co zaproponują 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

oj przepraszam zapomniałem. jestem z małopolski . okolice nowego sacza a dokładnie mystków.

Tpsa i na stronie sobie możesz sprawdzić co zaproponują 

a mógłbys mi podac dokładna strone ?

Opublikowano

orange.pl 

Google zepsuło się czy co że problem w znalezieniu ?  

Opublikowano

orange.pl 

Google zepsuło się czy co że problem w znalezieniu ?  

Jeżeli masz az taki problem w odpisaniu/pomocy  to po co zaczynasz "pomagac " ?

Opublikowano

Jeżeli jest u ciebie to serdecznie polecam Inea. Oferta WiMax za 49,99zł Download: 20 mb/s upload 5 mb/s, tak jest w ,moim przypadku :))

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Super temat... Patrzysz co jest w Twojej okolicy, kto i co jest Ci w stanie za ile zaproponować i tyle. Nikt Ci nie wytrzaśnie internetu takiego jakiego byś sobie zażyczył, bo to zależy od tego jaki operator na danym terenie działa.

Jeśli mieszkasz w małej wiosce, w domu jednorodzinnym, a nie blokowisku to najprędzej coś z Orange, Netia albo jacyś mniejsi lokalni dostawcy, najprawdopodobniej radiówka. Chociaż widywałem też w domkach jednorodzinnych przykładowo kablówkę z Multimedii, także tutaj kwestia poszukania co akurat u Ciebie jest dostępne.

Opublikowano

Ludzie są z reguły leniwi i mają gdzieś jakąkolwiek pomoc licząc że my za nich rozwiążemy ich problemy po ich myśli. 

Ostatnio w podobnym temacie doradzono by brać internet z Orange 10 Mbps  bo taka jest  tylko dostępność a po jakimś czasie chyba tydzień-dwa po dopisaniu umowy były wielkie  pretensje do nas że nie poinformowaliśmy i wprowadziliśmy w błąd  bo  sąsiad ma 100 Mbps na światłowodach !

Jak widać ruszyć dupska się komuś nie chciało by otworzyć pyska i spytać sąsiada, a potem były żale że to nasza wina. 

Rusz się człowieku , przejdź po sąsiadach i zasięgnij języka co mają za internet i jak działa. 

Opublikowano

UPC,

Netia

Orange

Tmobile 

wszyscy maja internet.

Ja u siebie w miescie mam alfanet kiedys najgorsza firma teraz pusciła światłowowdy i jest miazga

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...