Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrzcie , zainstalowałem sobie Warrocka . Po włączeniu patcha updatuje się i total dochodzi do 99% a current dochodzi do 100%i koniec.To jest tak jakby total się zaciął.Nie da się włączyć Warrocka

Pomóżcie . Będą plusy.

Edit

nie ma to nic wspolnego z antywirem

Opublikowano

Ja także tak miałem. Sprawdź co z anty virusem czy ci wykryło Wirusa. Jak tak to nie kasuj tylko wyłącz anty wirusa i graj sobie.

aaklifesig.png
Opublikowano

I ma mto samo ,reinstalowalem,wylaczalem antywira ,i nic mam ciagle w total 99% i nic czyscilem nawet kompa ccleanerem i nic niedaje .xD Czyzby to loniuec kariery w War Rocka :0

@Edit :Lfajnie cos nikt problemu nieumie rozwiazac:D

Opublikowano

Heh slyszalem ze na to pomaga wylaczenie net Frameworka i Antywira o,zapomnailem dodac ze mi coagle Konia Trojanskiego avanst wykrywa jak chce zupdatowac... A mam pytanie jak sie wylacza tego net frameworka? Bo hcce piograc a nie czekac do next update,...

Opublikowano

Heh slyszalem ze na to pomaga wylaczenie net Frameworka i Antywira o,zapomnailem dodac ze mi coagle Konia Trojanskiego avanst wykrywa jak chce zupdatowac... A mam pytanie jak sie wylacza tego net frameworka? Bo hcce piograc a nie czekac do next update,...

nie wiem

Opublikowano

Ja takze mam identyczny problem. dochodzi do 99% i wykrywa mi konia trojanskiego ;/ Probowalem reinstalek, sciagania wrrocka z innej strony, wylaczaniu antyvirusa, podmienianiu plikow itp. I nic nie dziala. 99% i ciagle stoi na tym poziomie ;/ Plz pomocy ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...