Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie da się zagrać. Za każdym razem jak wejde to "Connection lost - Timed out"

@Edit

Na dodatek teraz "A fatal error has occured, this connection is terminated".

Kiedy nie spojrze na serverze są dwie osoby, a grać dalej nie idzie.

@Edit2

Po wejściu na singla też się dzieją dziwne rzeczy, zagrać na paczce nie mogę, podejrzewam, że to może być coś z javą, może ktoś kto może grać na serverze podać dokładną wersję jego javy ?

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

są 2 osoby bo ja z kolegą cały czas gramy, już napisałem do głównego admina aby coś z tym zrobił

@Edit

Admin właśnie przeczytał moją wiadomość i już zacznie coś w kierunku poprawy jakości gry robić.

Opublikowano

Nie wiem czy to problem (moim zdaniem tak) ale ten drugi mod (sauth) wymagany do wejscia na serwer jest na wersje 1.7.2 a paczka na 1.7.10. Nie znam sie ale to moze cos z winy wlasnie tego moda.

Opublikowano

Nie wiem czy to problem (moim zdaniem tak) ale ten drugi mod (sauth) wymagany do wejscia na serwer jest na wersje 1.7.2 a paczka na 1.7.10. Nie znam sie ale to moze cos z winy wlasnie tego moda.

No właśnie, póki co mamy małe problemy z serwerem. Postaramy się to wszystko ogarnąć. :)

Jak coś, dam znać

Opublikowano

Nie da się zagrać. Za każdym razem jak wejde to "Connection lost - Timed out"

@Edit

Na dodatek teraz "A fatal error has occured, this connection is terminated".

Kiedy nie spojrze na serverze są dwie osoby, a grać dalej nie idzie.

@Edit2

Po wejściu na singla też się dzieją dziwne rzeczy, zagrać na paczce nie mogę, podejrzewam, że to może być coś z javą, może ktoś kto może grać na serverze podać dokładną wersję jego javy ?

Widzę, że nie tylko ja mam te problemy :) Jeśli Adexion wszystko ogarnie, to serwer już niedługo powinien działać :)

Opublikowano

Widzę, że nie tylko ja mam te problemy :) Jeśli Adexion wszystko ogarnie, to serwer już niedługo powinien działać :)

A czy można jeszcze dziś spodziewać się możliwości gry czy raczej to odpada ?

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

A czy można jeszcze dziś spodziewać się możliwości gry czy raczej to odpada ?

W tej chwili nie jestem w stanie tego stwierdzić. Sam jeszcze nie byłem na serwerze, bo mi również wywala z błędem, ale jak tylko się wszystko poprawi, to dam znać :)

Opublikowano

Schludny odpis chyba wbije :)

:) Już niedługo wszystko z serwerem będzie dobrze, także będzie można wbijać :D

Opublikowano

A takie pytanie czy ta paczka nie jest troszke za ciezka na serwer? Moim zdaniem 190 modow to troche duzo i moga byc lagi.

Zmieniliśmy paczkę ze względu na obciążenie serwera. Aktualnie zawiera ona 150 modów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...