Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa mi CS:GO

Sztos1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc kiedyś z dnia na dzień przestał mi działać cs go nwm czym było to spowodowane wykonałem spójność plików oraz sfc /scannow w terminalu jako administrator komputera kazało mi włożyć plytę z win xp profesional a ja mam z home edition więc postanowiłem wpisać to w trybie awaryjnym ale nie działał  sfc /scannow to musiałem wejść w  regedit w run po czym wyszukać plik SFCDisable i zmienić wartość z 0 na ffffffx9d czy jakoś tak jak już to zrobiłem uruchomiłem komputer  od nowa i wpisałem ponownie sfc /scannow co nie przyniosło  efektu więc zkołowałem płytę z win xp prof

i włożyłem ją w normalnym trybie i na administratorze niby coś odczytywało ale nic nadal nie działa nie wyskoczył komunikat żeby włożyć płytę ponieważ jest już włożona do napędu niby coś pisało jak odpaliło się okno z płyty żeby naprawić pliki ale przyciskając ten  guzik nic się nie działo 

Pomóżcie 

post-1465258-0-25934500-1452355298_thumb.jpg

post-1465258-0-06132500-1452355358.png

post-1465258-0-10908900-1452355368_thumb.jpg

Opublikowano

Piszesz żeby zmienił system, ale zwróć uwagę, że parametry ma średnie ten komputer. XP chyba jest jednak mniej wymagający :/

Jest bardziej wymagający ale XP nie jest już wspierany przez co łatwiej o kradzież danych, włamanie etc, może nawet stracić konto steam

Opublikowano

Przesadzasz, bo kto mierzy w XPkowców, no i Win7 trochę kosztuje, a MPC nie popiera piractwa... BTW. 2 lata temu microsoft znów zaczął wspierać XP (znów zdanie zmienili?)

Ale z tym formatem masz rację, przydałby się, później aktualizacje jak leci, stery i CS

//EDIT

@TheThunderBolt

Przecież parametry masz na zdjęciu -,-

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Najpierw podaj specyfikacje swojego komputera... Możliwe że jest po prostu za słaby.

Napisał przecież że cs przestał mu działać z dnia na dzień, czyli komp dawał rade.

Opublikowano

Napisał przecież że cs przestał mu działać z dnia na dzień, czyli komp dawał rade.

dawał rade po update miałem 100fps może sobie zainstaluje 7 ale ram musiał bym dokupić a z tym steam kontem to luz ważne żeby cs działał 

dawał rade po update miałem 100fps może sobie zainstaluje 7 ale ram musiał bym dokupić a z tym steam kontem to luz ważne żeby cs działał 

Przesadzasz, bo kto mierzy w XPkowców, no i Win7 trochę kosztuje, a MPC nie popiera piractwa... BTW. 2 lata temu microsoft znów zaczął wspierać XP (znów zdanie zmienili?)

Ale z tym formatem masz rację, przydałby się, później aktualizacje jak leci, stery i CS

//EDIT

@TheThunderBolt

Przecież parametry masz na zdjęciu -,-

nie chce mi się przeinstalowywać 

O co tu chodzi? Zwalił się system czy cs? Weź to skróć i mniej chaotycznie napisz :(

przestał mi działać csgo z dnia na dzień zrobiłem sfc /scannow jako administrator kazało mi włożyć plyte z win xp prof a ja mam home edition więc odpaliłem tryb awaryjny i tam próbowałem sfc /scannow zrobic ale coś nie działało więc poczytałem w internecie co zrobić i zmieniłem wartość SFCDisable z 0 na ffffffx9d czy jakoś tak tam napisane jest jaki mi błąd wyskoczył i  końcu ogarnołem win xp pro (płyte) i włożyłem błąd nie wyskoczył ale nic to nie dało      

PODOBNO TO PRZEZ POPSUTE PLIKI WINDOWSA DLATEGO TAK ROBIŁEM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...