Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika nie widzi smoke'ów

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Gram sobie na overpassie, nagle enemy rzuca smok'i i strzela do nas jak do kaczek, i tak w prawie co runde, jeden typek tłumaczył że jego grafika smoke'ów nie widzi. Jest jakiś gówno bug, czy grali sobie na WH? http://scr.hu/0q4h5/8dmg8

Specjalista
Opublikowano

Ściemnia i haxy ma... Nawet jakby to była wina grafiki (wątpię) to i tak ban po OW no bo wiadomo, strzela przez smoke'a.

Ok dzięki, że teraz się te ścierwo tak bardzo panoszy... 

Opublikowano

Grafika która nie widzi smoków... no kur** proste że nie widzi skoro ma haxy... a tak btw. Gram w ta grę 2000h i bardziej idiotycznego usprawiedliwienia nie słyszałem... 

Opublikowano

To zobaczcie sobie na inetkox na youtubie, jak easy sprawdza ten bug, to działało przynajmniej niedawno. Normalnie widać przez smoka .

Opublikowano

Haxy xD bo do tej pory w CoD4 mozna zbugowac karte graficzna ze widzisz przez smoka ale go nie usuwa ... ostatnio sporo gralem normalnych gier dm itd i jak zauwazylem ze koles dziwnie gral to report byl ... a nastepnego dnia podzienkowanie mialem ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Specjalista
Opublikowano

A zreportowałem wszystkich, szkoda że CS zrobił się tak gówniany, coraz więcej haxów w tej grze, trolli, szkoda gadać, ale Valve mogło przewidzieć że zwiększenie poziomu gry i przecena na CS'a tak będzie wyglądać 

Opublikowano

Chyba chodzi o ten co minimalizujesz CSA i potem przywracasz i smoke znika

To już usunięte zostało.

Lecz ja też tak raz miałem no buga ale nie zminimalizowałem cs'a.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Z tego co wiem to mój znajomy też miał tak, że nie widział w ogóle smokeów, ale naprawiło mu się to po którejś aktualizacji. Dodam że jego konto ma nabite ponad tysiąc godzin i ma u siebie skiny, więc niska szansa by haxował, z resztą bym go o to nawet nie podejrzewał :P 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Z tego co wiem to mój znajomy też miał tak, że nie widział w ogóle smokeów, ale naprawiło mu się to po którejś aktualizacji. Dodam że jego konto ma nabite ponad tysiąc godzin i ma u siebie skiny, więc niska szansa by haxował, z resztą bym go o to nawet nie podejrzewał :P 

Nigdy nie było buga, który powodował że nie widziałeś smoków z automatu, był taki który polegał na zminimalizowaniu gry i wtedy nie widziałeś smokeów. Więc musiał korzystać z tego umyślnie...

Opublikowano

Osobiście, gdy pierwszy raz zainstalowałem cs go, nie miałem tekstury bram,  więc np na de_dust mogłem robić co chciałem z mida.

Po reinstalacji cs'a było już wszystko w porządku, w sumie możliwe że ktoś mógł mieć podobnie ze smokami.. jednak tak czy siak jest to karalne..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...