Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze plany na s6, 2016?

Gość horzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

reset dywizji, początki LCS'ów już na dniach tak więc chciałbym się was spytać jakie są wasze plany związane z lolem na nadchodzący nowy sezon lub rok 2016? Jakie planujecie wbić dywizje, a może macie w planach coś innego np dostać się do drużyny po przejściu pomyślnie testów? Wiem ze są tutaj ludzie którzy grają od dobrych paru lat i do  was tez mam pytanie, z roku na rok chce wam się coraz mniej czy może jest zupełnie odwrotnie? A jakie są wasze zdania odnośnie zmian które Riot Games powoli zamierza wprowadzić lub powoli wprowadza?

Licze na owocną dyskusje.

pzdr :)

Opublikowano

Nareszcie wbic ukochanego BV a nie jakiegos silverka

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Wbic wysokiego goldzika ^^

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Wbić golda. Moje coroczne marzenie. 

Od kiedy grasz w lola? Skoro siedzisz tak długo w srebrze powiedz nigdy nie miałaś tej ochoty rzucić to wszystko bo nie wychodzi bo debile czy coś?

Opublikowano

Plat I w końcu wbić :s

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Po prostu dobrze sie bawic , nie wazne czy grac normala czy rankeda zeby w kazdym meczu trafiac na rownych sobie przeciwnikow cieszyc sie ze zwyciestw i wyciagac wnioski z porazek. Moja obecna ranga to platyna 

u1lc.png
Opublikowano

Wbić szybkie d1 i dostać kolejnego bana, potem expic botem kolejne konta, i na nich to samo. W między czasie kupić jakieś skiny a potem je stracić(banicja)

Opublikowano

Challengerek wbić od placementów z kolegą w only duo, nic więcej. Może potem jakiś team i go4loly.
Teraz diament nic nie znaczy, żadnym wyczynem jest wbicie go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...