Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Graficzne Zacinanie

teka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tu nowy , borykałem się z problemem typu frez,lag, zmieniłem dostawcy internetowego bo myślałem że to przez prędkość neta jednak okazuje się gdy siedzę na Team speaku słychać mnie lecz w grze mam tzw.  "Freza" , moje pytanie brzmi czy to problem z sterownikami czy po prostu coś jest nie tak ustawione ? 

Sterowniki wszystkie najnowsze mam przez program DriverEasy

System Operacyjny - Windows 7 Service pack 1 64 bits

Ram - 6 GB

Procesor - Intel Premium CPU B960 2.20GHz

Karta Graficzna - Intel® HD Graphics

Ustawienie na tibi:

640-480 16 bits

Fps - 35.

Directx 9 

Opublikowano

niestety nic nie pomogło jak na razie to samo . dalej nie wiem co jest grane.

Mi chodzi o to że to nie są lagi przez internet bo jak siedzę na roshu to EK który ze mną jest niema lagów i nic a mi tnie co jakiś określony czas. czasami nie tnie przez 30 minut a potym co minute frez . 

Opublikowano

problem wynika chyba z jednej przyczyny z Windowsa 7 , poczytałem pewne posty z pewnego forum którego nie będę tu reklamował . ale wynika z tego że windows 7 nie współpracuje dobrze z tibią i pobiera aż 1 gb ram na same oprogramowanie . dlatego rozwiązaniem jest przeinstalowanie windowsa na 10. lub VIsta .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...