Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu BattleZone Hard ! Old School ! Start 09.01.2016 !

Uchiha.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mu Battlezone Hard

Exp: 80/week 100

Max reset: 86 (Every sunday at 22:00 max res will rise with +2 resets) Reset points: BK - 460 ME 500 SM - 560 MG - 580

Website : http://mubz.bg/#!info#info

Publikacja skromna , ponieważ niechce zamieszczać mi się wszystkich rzeczy bo nie da się skopiować ze strony . Na podanym wyżej linku po otwarciu go są podane informacje . Od siebie dodam ,ze od 3 edycji gram na tym serwerze i gra się znakomicie o itemy bardzo ciężko aby zdobyć itemy typu fp.dk trzeba chodzić całymi guildiami na bosa ,który respi się co 24h w devias .)

Opublikowano

Ja zrobie SM dla odmiany bo zawsze bk gralem ;D za pol godziny start brat bd gral nick Koparka a osobiscie bd wieczorem ;D

Opublikowano

Serwer rakeita po 2letniej przerwie z mu i tym serwerem wracam bo warto (ten sentyment mnie kiedys zabije xD )

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

czy jest na serwerze jakas Polska aktywna gildia? jesli tak to prosze o kontakt w grze pod nickiem: Piwko

Opublikowano

Wpadnę dzisiaj i jak nie wypalą polskie serwery które mają ruszyć to zostanę, stary niezawodny battlezone. Serwer mogę polecić, gram na każdej edycji (tylko na expie max nie grałem) i naprawdę warto. 

#Edit. Będę Wasz szukać na serwerze. Mam nadzieje że jeszcze ktoś z Was gra :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
17. Brak zainteresowania publikacją od dłuższego czasu wiąże się z przeniesieniem jej do archiwum.

17. Brak zainteresowania publikacją od dłuższego czasu wiąże się z przeniesieniem jej do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...