Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiem wam cos!!!

powerq0010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wezcie wy niewidzicie co sie dzieje na tym forum....to jest forum o hakach itp.

A tu jakis nob sie pyta gdzie i jak kupic retail no dajcie sobie spokuj 0 hakuw jusz....i wy checie dostawac 5* i niby za co za spam!!! wezcie ogarnijcie sie....bany do spameruw i kturzy sie pytaja gdzie kupic retail....i te freekonta poco wam to niemacie kont....czekam na odp

pewnie bedzie odrazu ban ban za co niby muwie prawde....!!!!

Opublikowano
Wiecie mnie wali ortografia ja niejstem kujonem polskiego;] tak jak w waszym przypadku....!!!

-minus teras niema duzo haków.....

A kogo obchodzą Hacki... o.O Bez nich da się grać, mnie obchodzi to, że nie ma moderatorów.!

Według mnie, Dragon albo Velvet powinni dostać tymczasowo Moderatora... ;]

A i jeszcze Ohnoes... Zawsze go lubiłem xD

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Opublikowano

!!!!!!!JAPIE*****JAK TAK KOHACIE J.POLSKI I JAKIE OCENY Z NIEGO MACIE NIEMUSICIE SIE PRZECHWALAC TO FORUM NIEJEST O ORTOGRAFI TYLKO PROBLEMCH WAZNYCH......!

Opublikowano

@up nie można pisać dużymi literami... A wogóle uspokój się, wystarczy napisać tak, żeby chociaż w miare sie dało to rozszyfrować co w twoim przypadku jest trudne ;P

Dajecie Składamy Apel do Administratora tego forum! Chcemy moderatora, choćby tymczasowego, jak naszych nie ma...!

@down Bo ja jestem szybki... :] I nie wiem czemu nikt mnie nie opierdala kiedy akurat spamuje... o.O

Opublikowano
A kogo obchodzą Hacki... o.O Bez nich da się grać, mnie obchodzi to, że nie ma moderatorów.!

Według mnie, Dragon albo Velvet powinni dostać tymczasowo Moderatora... ;]

A i jeszcze Ohnoes... Zawsze go lubiłem xD

;@ ;****

kilo nie wyjechal tylko tu gdzies siedzi jako tajniak xD

btw, jak ja bylem tutaj moderatorem(na koncie omfg) to nie bylo warnow tylko od razu bany xD bylo wtedy kuuuul i nikt nie spamowal + po kazdym update czyszczenie calego forum. wtedy nie bylo tyle napkow spamujacych i neosow, btw. dawalem tez warny za bledy ort. no ale nie mam moda od kiedy to z owlowi dalem swoje konto do pospamowania(bo on nie chcial swojego moda... wiec poprosil mnie zebym dal mu swoje konto) i on skasowal + zaspamowal forum linkiem na ktorym to razem mielismy vipy sprzedawac... nie wiedzialem ze ten jego vip to fake(ja wtedy robilem tylko forum + zjebane public) no i na tamtym koncie mam bana ^^. starsi userzy pamietaja moje twarde rzady na tym forum o_0

wg mnie modweratorzy sa niezli tylko teraz sa wakacje, kazdy ma prawo do odpoczynku...

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Ja Pamiętam Cię Ohnoes jak straciłeś Moderatora... ;]

Ale zlazłem z tematu... Kto jest za tym Apelem?

@up To niech chociaż Admin, albo cuś do nas czasami wpada i kasuje niepotrzebne tematy... ;]

I nastała cisza... o.O No tak nigdy nie potrafiłem pociągnąć ludzi za sobą ;P

Opublikowano

wow wyczerpany temat? xD

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano
wow wyczerpany temat? xD

Yhh... chyba tak, mają mnie wyraźnie w dupie xD

@down kto tu gada o hackach o.O

@down x2 OMG, Forum jest o hackach, temat nie zadowolony? -,-

Opublikowano
Radziłbym kupić Ci słownik Języka Polskiego, i trochę się z nim zaznajomić blink.gif

To wbrew pozorom nic nie boli, a kosztuje bardzo niewiele happy.gif

naucz sie pisać to pogadamy bo jak narazie to widze że jesteś dzieckiem 11-sto letnim które chce coś powiedzieć a nie umie ;]

dajcie kolesiowi spokój . . . macie mozille i myślicie że wy też umiecie pisać . nie będę mówił żal mi was bo ten żal już jest dawno żałosny ... pomyślcie o tym co on myśli czyli o tym że nie ma moderatorów , a nie o jego piśmie . . . może mieć 11 lat może mieć 30 lat , może mieć 50 lat i też nie umieć pisać ale to jego problem

• Dodaj nową pozycję...