Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki mały problem pierwszy raz gram surą BM i jest problem gdy mam włączonego ognistego ducha i mroczna ochronę zaczynam expic to mana szybciej schodzi niż dużymi potami się odnawia nawet na samej mrocznej ochronie nie nadarzy się odnawiać jak potwory zaczną mnie bić nie wiem czy tak na każdym privie jest czy tylko na Tradicy będę wdzięczny za jakieś skuteczne rozwiązanie i + poleci

Opublikowano

Zawsze tak jest . Po prostu na malych lvlach ( 1-30 ) Nie wlaczaj tych skilli . Pozniej jak bedziesz mial wiecej many i kasy to dopiero wlaczaj .

00476731473848216898.png

Daj tego +

Opublikowano

Jeżeli grasz sura BM to chyba wiesz o tym że surze nie dodaje się w siłe tylko w INT i WIT ... to bardzo wazne, jezeli masz sure Bm i dodajesz w sile to postac mozesz juz usunac i zagraj od nowa ... :) Nie zapominaj tez o robieniu skili na surze WP od najmniejszego lvla ... :) To w przyszlosci bardzo Ci pomoze

Opublikowano

wiem ze w int a wp mam na pl 66 lvl wiedz wiem jak grać ale dowiedziałem sie już jak rozwiązać ten problem od innego bm na tradica temat do zamknięcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...