Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała efektywnosc candy

.:Sebek:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema posiadma podwajacz na boxy i 20 % z profilu mam peta bez wydobywczych tylko radary i zbiera mi 2k max na godzine wie ktos o co chodzi?

Zbierma na spearhedzzie mapa 4-3 badz 3-2 :/

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

normalka,zabezpieczenie BP

od kiedy te zabezpieczenia bp? bo dostaje normalnie po 72 uri 180 itp one działają tak że coraz rzadziej leci urka?

Wczesniej cala noc jedna mapka i po 20 k + zbierało 

1370269248-U384748.png

Opublikowano

Zabezpieczenia działają na zasadzie zmniejszania częstości dropienia uri że skrzynek.

Po chyba 6h zbierania dziennie zostajesz ,, zchłodzony '' i zbierasz o ok 40% mniej(z czasem rośnie}

Opublikowano

Zabezpieczenia działają na zasadzie zmniejszania częstości dropienia uri że skrzynek.

Po chyba 6h zbierania dziennie zostajesz ,, zchłodzony '' i zbierasz o ok 40% mniej(z czasem rośnie}

chujnia ;d

1370269248-U384748.png

Opublikowano

Ja latam na candy i dzisiaj od 14 do 20 zebral mi 65 000 uri ale mam radarowe , podwajacz , wydobywcze - pet na fulla i bez Profilu Pilota na boxy.

Opublikowano

Ja latam na candy i dzisiaj od 14 do 20 zebral mi 65 000 uri ale mam radarowe , podwajacz , wydobywcze - pet na fulla i bez Profilu Pilota na boxy.

a kiedy mi wróci normalna szansa na boxy? Bocić dalej czy przestać?

1370269248-U384748.png

Opublikowano

mi po 3h juz slabo leci urka,wiec nawet bota nie puszczam,szkoda ryzykowac glownym kontem.Zbieram ręcznie boxy ^^ Jedynie na eventowych boxach caly czas mi urka dobrze leci :lenny:  ja czekam 48h, mozesz sprobowac po 24h i zobaczysz ile zbiera :)

Opublikowano

mi po 3h juz slabo leci urka,wiec nawet bota nie puszczam,szkoda ryzykowac glownym kontem.Zbieram ręcznie boxy ^^ Jedynie na eventowych boxach caly czas mi urka dobrze leci :lenny:  ja czekam 48h, mozesz sprobowac po 24h i zobaczysz ile zbiera :)

dziwne wczesniej caly czas zbieralem i ładnie wpadało :/

1370269248-U384748.png

Opublikowano

dziwne wczesniej caly czas zbieralem i ładnie wpadało :/

nie wiem od czego to zalezy,jednym po 6h mi po 3h c*****o zbiera urke,mnie kiedys zbanowali za kbota,wiec moze temu c*****o mi leci urka... na forum DO wyczytalem ze juz nie schladzaja zbiorów urki :D ale pisac se mogą,widzę jak jest :) jebac BP

Opublikowano

pomaga czesta zmiana map 

candy bot ma tak że jak latasz na tym statku gdzie masz predkosc 588 to zazwyczaj nie nadąża :/ wydaje mi sie ze skanuje do skrzyneczek lewa część mapki wiec dobrze minimape jest przerzucić na prawo :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

napewno tak, ponieważ po 3h zbiera ok. 40% mniej.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

jak latasz 24h to sie nie dziw ze tak masz. Lataj caly dzien a w nocy wylacz i tak w kolko albo odwrotnie zrob.

Opublikowano

Ja znowu zauważyłem, że jest to nawet więcej niż 40% mniej :) np. max co dostaję to 102uri przy podwajaczu na x-8...tylko dopry po 41 i 102 uri, innych nie ma, ammo, EE i reszta normalnie wpada.

Opublikowano

Spoko ja też tak mam dziś boce do 24 i potem zostawiam bez bocenia na 24h i zobacze jak to bedzie :P Miałem odpalone na 35 godzin to wiadomo :P

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Najepiej jest puścić na noc a w dzien samemu grac tylko nie zbierać boxow i w nocy znowu puścić i tak przez 3 dni a później przerwa od boxow przez minimum 24h bo sprawdzalem i siebie jak to dziala i to dziala tak ze im wiecej boxow zbierzesz tym mniejsza szansa na urke i po 3 dniach jeszcze cos zbierze ale po 4-5 dniu nie ma sensu wogole latanie na nim a to sie resetuje prawdopodobnie po 24 godzinach bo jak tobie ta przerwę to pozniej znowu zbiera duzo uri

Opublikowano

Ja robię tak już chyba regularnie codziennie od miesiąca, że w nocy (8-10h) zbiera mi boxy a później w dzień robie wrota/bije alienki (15-60min) i taka pętla, ale chyba sprawdzę sposób co kolega wyżej napisał, żeby dać kontu odpocząć te 24h/48h.

Opublikowano

Nie czaję czemu ciągniecie temat sprzed 2 miechów. Nie ma czegoś takiego jak chłodzenie boxów, bocę dzień w dzień po średnio 14-15h i mam stały zysk, czasem różnica jest 200-300/h.

Opublikowano

@Raytlion

Jeśli u Ciebie tak istotnie jest, to Ty się ciesz z tego faktu. U mnie po długotrwałym zbieraniu zysk maleje o więcej niż połowę. Uridium z boxów jest wtedy rzadkością - wpada za to ogrom niepotrzebnej amunicji. O tym zjawisku mówi się nie tylko tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...