Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Ro]New Private Serwer - Razormt2

Lether

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warning : mysql_connect () [ function.mysql-connect ]: Nie można połączyć się z serwerem MySQL w '78 .97.120.100 "(10060) w C: \ xampp htdocs \ server \ register.php on line 4

Eroare la conectarea baza de la Data: Nie można połączyć się z serwerem MySQL w '78 .97.120.100 "(10060)

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Opublikowano

na spol tak mam zostaniesz a na cleincie to mam failed

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '78.97.120.100' (10060) in C:\xampp\htdocs\server\register.php on line 4

Eroare la conectarea la baza de date: Can't connect to MySQL server on '78.97.120.100' (10060)

MOJE KONTO NA YT : KLIK :D SUBSKRYBUJCIE PLZ ;*

kapsel.png

mam 90% warna i jest zajebiście

Opublikowano

Wbiłem na serwer, zrobiłem postać, zalogowałem się, wywaliło i dupa. Teraz pisze Zostaniesz Połączony z serwerem.

Daj + jeśli pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...