Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery prywatne - BUGI

Cocolino.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dzisiaj będę zamieszczał tutaj bugi które poznałem na serwerze Norbisf.pl

#1 ITEM SHOP!

- Pobieramy FastClicker'a

- W click/s wpisujemy liczbę kliknięć na sekundę (Od 999 do 9999 w zależności od komputera, mi dobrze chodziło na 9999/s ale u mojego znajomego ze słabszym komputerem 999/s)

Przy trigger naciskamy przycisk LPM i wciskamy klawisz na klawiaturze którym będziemy uruchamiali/zatrzymywali klikanie.

- Zaznaczamy toggle

- Wchodzimy w IS i wybieramy np. pożyczka, bo można ją bugować cały czas, ustawiamy kursor na weź pożyczkę i klikamy wcześniej ustawiony przycisk do uruchamiania klikania. Jeżeli wszystko się udało powinniśmy dostać 2-6x więcej niż powinniśmy, w przypadku rzeczy które kupujemy w IS takich jak,pety loteria liście itp. waluta za która kupujesz/wymieniasz buguje się one na - i po kilku minutach wracaja do 0 a przedmioty zostaja.

Najlepiej działa w godzinach szczytu gdy serwer jest obciążony, można też samemu wywołać lagi, pingujemy serwer najtańszym stresserem, możecie też sami z 4/5 znajomymi wykonać atak, Norbert ma bardzo słaby hosting to wystarczy, sam tak robiłem :)

Można się ładnie na tym dorobić

#2 WSZYSTKO NA TWÓJ KOSZT!

- Szukamy ofiary w sali chwały

- W arenie wpisujemy jej nick z małej/dużej litery zależnie od tego jaką ma normalnie (Jeżeli moja ofiara ma nick ManiurQa, wpisuje jej nick maniurqa, na arenie widzimy jakby ofiara atakowała nas, można robić tyle ataków ile ofiara ma grzybów bo wszystko idzie na jej koszt)

#3 AHHHH TEN KIBEL!

- Jak pewnie wiecie z wieży lecą tylko itemy dla pomocników i nie da się ich "mieszać" w kiblu.

- Wchodzimy w wieże zdobywamy item, zakładamy go na pomocnika, ściągamy i idziemy do kibla, cud! możemy mieszać! (Robimy tak w kółko aż otrzymamy item który chcemy. Po każdym "zamieszaniu" w kiblu idziemy z powrotem do wieży, zakładamy, ściągamy i znów mieszamy)

Niedługo dodam kolejne :)

Opublikowano

Nie słuchajcie typa sprawdzone przed chwilą nie działa :)

Nie wiem co za opis miałeś ale norbi nie banuje bez powodu :)

Tutaj mamy przykład jednego z jego "lizodupów" bugi które tu zamieszczam działają, top 1 na 2 jego serwerach wystarczy zobaczyć moją podstawę stat i średnie w broniach :)

Cocolino, ManiurQa.

Zaraz dodam kolejne bugi, trochę mniejsze aczkolwiek bardzo przydatne :)

Opublikowano

O oto mamy przykład pokrzywdzonego dzieciaka który myśli że komuś potrafi zrobić krzywdę bo nie potrafił zachować podstawowego wychowania:)
Powodzenia w życiu !

Ps
Nie atakuj ludzi bez podstawy bo tylko sam sobie robisz krzywdę :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam od dzisiaj będę zamieszczał tutaj bugi które poznałem na serwerze Norbisf.pl

#1 ITEM SHOP!

- Pobieramy FastClicker'a

- W click/s wpisujemy liczbę kliknięć na sekundę (Od 999 do 9999 w zależności od komputera, mi dobrze chodziło na 9999/s ale u mojego znajomego ze słabszym komputerem 999/s)

Przy trigger naciskamy przycisk LPM i wciskamy klawisz na klawiaturze którym będziemy uruchamiali/zatrzymywali klikanie.

- Zaznaczamy toggle

- Wchodzimy w IS i wybieramy np. pożyczka, bo można ją bugować cały czas, ustawiamy kursor na weź pożyczkę i klikamy wcześniej ustawiony przycisk do uruchamiania klikania. Jeżeli wszystko się udało powinniśmy dostać 2-6x więcej niż powinniśmy, w przypadku rzeczy które kupujemy w IS takich jak,pety loteria liście itp. waluta za która kupujesz/wymieniasz buguje się one na - i po kilku minutach wracaja do 0 a przedmioty zostaja.

Najlepiej działa w godzinach szczytu gdy serwer jest obciążony, można też samemu wywołać lagi ale o tym już nie będę pisał.

Można się ładnie na tym dorobić

Niedługo dodam kolejne :)

Sprawdziłem działa :)

Serwera nie polecam.

Opublikowano

Opcja z pożyczką jednak działa. Polecam, można w ciągu kilkudziesięciu minut nabić sobie wszystkie staty po 20000, zrobić całe lochy, wieżę itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Cocolino.

Dzięki za opisanie bugów, już wiem gdzie one są, teraz mogę je naprawić.

PS: Czyli jednak mnie okłamałeś, to nie był lag, Ty specjalnie bugowałeś dukaty/pożyczkę/kowala.

Muszę jak najszybciej zabezpieczyć ItemShop.

Myślę, że nie umiesz grać uczciwe.

Automatyczne bany za minusowe bonusy jednak wrócą.

baner.png

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...