Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek rang po zmianach

JestemZły

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No okej spoko rozumiem wygrywam 3 rundki  ze statami  2.1,  K/D najwięcej MVP ranga stoi w miejscu przegrywam jedną grę w dodatku  z botem spadam, co się kurrrrfa z tym csem stało że się tak spierdolił ?

Opublikowano

Nowy lepszy system :D dlaczego sie tak przejmujesz jakimś obrazkiem ? 

łan szort

No okej spoko rozumiem wygrywam 3 rundki  ze statami  2.1,  K/D najwięcej MVP ranga stoi w miejscu przegrywam jedną grę w dodatku  z botem spadam, co się kurrrrfa z tym csem stało że się tak spierdolił ?

Kolega po 7 winach na globalu i 1 lose spadł do supreme(7 pod rząd winów)

Natomiast drugi kolega z klasy z LE do gold 3 w 1 dzień elo.

Jeżeli nie masz ekipy to nie graj mm bo spadniesz, valve myśli, że teraz każdy będzie premade grał żeby był ogar na turniejówkach, mylą się.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Naprawienie systemu. Wcześniej konta z Silver 1 liczyło się w tysięcznych częściach %, teraz jest ich około 4%. Zapominasz o jednym - zmienił się tylko obrazek przy Twoim nicku, a nie Twój skill. Grasz nadal na takim samym poziomie, po prostu w innej randze.

Opublikowano

1 mecz losse 13:16 i spadek do LE.

Około 13 meczy win typu 16:1 16:3 16:5 16:0 i dopiero awans do LEM...

Na 2 koncie robiać po 30-50 fragow na goldach nie moge G3 wbić a na głownym LEM wbity...

Opublikowano

5 lose (między nimi naturalnie były winy) i z le spadek do g4 xD

I z*********e, wreszcie zamiast spinania będzie karando botów i znów ''cheater! cheater! wh report omg ban" <3 

zamiast płakać z tego powodu to się ciesz, o wiele łatwiej będzie ;)

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Mi się podoba ten system, jedynie szkoda, że nie mogę grać na równym poziomie, tylko z typami, co nie umieją myszką ruszać. W listopadzie przestałem grać mając mge, po wprowadzeniu tego systemu zagrałem pierwszy meczyk, ez 40 fragów, wygrana gdzieś do 2/3 i g2 xD Niby fajnie się gra, po 30-40 fragów, no ale jednak zagrałbym na swoim poziomie :/

tenor.gif

Opublikowano

8f06351628851ed2e4cc707bd62d7353.gif

Nie no macie racje valve zjebalo ten system :/ teraz  smieszne LEM'y co spadly do kalaszkow :D graja faceity bo nie chcą spaść do golda xD noi poziom na faceitach jest jak kupa jednym slowem :D oczywiscie bez premki xD 

Opublikowano

PFF bez powodu nikt nie spadnie nie potraficie grać i tyle ja miałem orzełka spadłem po 20 meczach i w ten sam dzień znowu wróciłem do orzełka bez żadnego teamu JEŚLI SPADŁEŚ TO ZNACZY ŻE JESTEM BUSTOWANYM ... i teraz jesteś na tym poziomie co powinieneś być ELO 

Opublikowano

PFF bez powodu nikt nie spadnie nie potraficie grać i tyle ja miałem orzełka spadłem po 20 meczach i w ten sam dzień znowu wróciłem do orzełka bez żadnego teamu JEŚLI SPADŁEŚ TO ZNACZY ŻE JESTEM BUSTOWANYM ... i teraz jesteś na tym poziomie co powinieneś być ELO 

Głupszej odpowiedzi nie słyszałem "jeśli spadłeś to znaczy, że jesteś boostowany" xD XD

Czyli jak robię w meczu staty 30:0 a moi koledzy z drużyny 2:20 i przez nich spadne, to według Ciebie jest to boostowanie? 0 mózgu jak widać gościu masz.

To, że ktoś spadł nie znaczy, że był boostowany, może otwierać ale może spaść przez swoich kolegów z drużyny co nic nie zabijają. Mój kolega spadł z LE do gold3 w ciągu dnia, w każdym meczu prawie otwierał ale co? Koledzy z drużyny nie potrafili zabić w plecy, i to jest według Ciebie boostowanie?

Fakt faktem ten update z systemem rang jest tak zje/bany, że masakra.

Koledzy którzy mieli u mnie globala mają teraz le/lem, beka max troche.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Głupszej odpowiedzi nie słyszałem "jeśli spadłeś to znaczy, że jesteś boostowany" xD xD

Czyli jak robię w meczu staty 30:0 a moi koledzy z drużyny 2:20 i przez nich spadne, to według Ciebie jest to boostowanie? 0 mózgu jak widać gościu masz.

To, że ktoś spadł nie znaczy, że był boostowany, może otwierać ale może spaść przez swoich kolegów z drużyny co nic nie zabijają. Mój kolega spadł z LE do gold3 w ciągu dnia, w każdym meczu prawie otwierał ale co? Koledzy z drużyny nie potrafili zabić w plecy, i to jest według Ciebie boostowanie?

W kazdym meczu sie poddawal? No bo dla mnie czasu by braklo, ja grajac jeszcze na LEMie z kolegami okolo g4 po 6 meczach nie spadlem, dopiero po (win na swoich rangach, ale dosc kiepski mecz w miedzy czasie) 2 nastepnych, supreme juz latwiej stracilem. Silvery trafily do silverow, ale na orlach dalej sa nooby :) 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Silvery teraz ściągają haxy/płacą za boosting i jak przyjdzie co do czego to w plecy nawet nie zabiją...

Na faceitach jest teraz to samo...

Sam spadłem po nowym uptade, na nuke, którego nienawidzę robię po 21 fragów i wyzywają mnie od cheaterów, gdyż nie potrafili mnie zabić w 1vs4.

Jest to tylko gra, niektórzy ludzie mają za wysokie rangi, inni za niskie. Nic dodać nic ująć.

Opublikowano

Nie rozumiem co jest złego w tej zmianie rang i dlaczego tyle ludzi płacze o to, że spadają, jakby to miało jakieś większe znaczenie. Po jakimś czasie ludzie trafia mniej więcej tam gdzie powinni

Opublikowano

Szczerze, to myślałem że update tych rang to była ściema, bo z początku jakoś go nie odczułem, jednak potem, 7 winów z rzędu przy przyzwoitych statach i brak awansu do suprema, był trochę irytujący... 

Opublikowano

Prosze cie takie ściemy możesz walić ale nie tutaj grałem z 30 meczy i jakoś mi się nie zdarzyło żeby ktoś kiepsko grał wiec może "twój koleszka" ma farta to takich graczy spadanąć 3 rangi w duł bez powodu buhahah po prostu nie potrafil grać i przegrywał wszystko co się da gdyby był taki dobry na pewno dopierało by mu graczy o tych samych umiejetnściach i nie wal ściemy :)

Opublikowano

­Jedna dobra rzecz w tym updacie to, że trzeba się pomęczyć żeby wbić Globala. Przed updatem to po 10 meczach lem wpadał a po 20-25 supreme a po 30 już się miało globala. 

Opublikowano

Głupszej odpowiedzi nie słyszałem "jeśli spadłeś to znaczy, że jesteś boostowany" xD xD

Teraz to nawet prosi jak shroud, jdm, czy flusha mają lem'y, więc pozdrawiam, system bardzo dobry.

tenor.gif

Opublikowano

Teraz zostaje jedynie grać w piątkę lub na jakiś wyższych ligach (przed chwilą skończyłem faceita, gdzie "polskie cebule" rozwaliły całą grę)

Opublikowano

Zjebany system strasznie.

Obecnie mam LE, powiedzmy że mniej więcej ogarniałem na LEM/Supreme wcześniej. Spadłem z LEM o 1 rangę po Update.

Moje ostatnie 8 meczy: 6 lose, 2 winy - większość meczy byłem w TOP3 po za ostatnim który totalnie zwarzywiłem ale jakoś cały czas mam tego LE więc nie wiem na co narzekacie, jak spadacie po 1 meczu to znaczy że po prostu totalnie nie ogarniacie? gracie Mixy jakieś? 

Smerfa mam na Gold 2 obecnie przegrałem 2 wygrałem 1 i awans na Gold 3...

Mój ostatni mecz, w którym totalnie nie byłem w stanie nic zrobić, a jednak i tak nie spadłem.

bot.png

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Legenda
Opublikowano

Przecież tak było dawniej i nikt nie płakał. Valve podnosiło rangi by każdy był zadowolony i więcej osób grało. Ja mimo, że przegrałem 5 meczy po update to Global Elite dalej się trzyma. A prawda jest taka, że słabo gracie. Mieli po lemie i juz w głowach, że blisko do top świata i chore ambicje wygrania turniejów. W końcu ranga pokazuje jak kto gra.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dokładnie.

Dla mnie i tak są zawyżone rangi dalej.

Mam LE a w sumie nie wydaje mi się że zaliczam się powiedzmy do Top10% graczy... Co najwyżej AK/AK Laur

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...