Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie DH

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy dh się nada pod arenki/glace?Jaki build na niego?Myślę jeszcze nad zwiadem jeżeli dh się zbytnio nie nada.

Opublikowano

Dh sobie fajnie radzi na caligorze (dawno nie grałem więc nie wiem ile tam teraz osób chodzi) Jak sie repą wchodzi na rajdy to na glacy są pustki teraz bo nikt wkładu nie nabija.A jedyna okazja żeby się pobić to 5 min przed rozpoczęciem rajdu i po zakończeniu.Jeśli chcesz mieć sp pod glace to kup zwiada chociaz ja ci polecam najpierw kupić fajne wk i dobić 93 bo później na wszystkim masz lepszy dmg :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

-90 na glace to CS, +90 to zwiad. DH na arenki jest super i tak jak wspomniał kolega wyżej na caligora, ale żeby bić się nim normalnie na glacy, to już gorzej się spisuje. Ja go zawsze robiłem na coś w stylu 20/0/xx/10, bo bardzo lubiłem dropić na DH, a w pvp też się sprawdzał. Nie wiem jakby działał na full atak, ale raczej każdy leci go pod ele.

Opublikowano

Ok dzięki a jeszcze spytam się o osłonkę bo chcę kupić do zbrojki na 88lvl u5 i jakich opcji szukać?

Opublikowano

@Sofiak LeL Jak się kompletnie nie znasz to nie pisz. 

Co do osłonki to szukaj czegoś w ten deseń: zmniejszenie szansy otrzymania kryta, zwiększony res woda/ogień, zależenie od tego jakie masz biżu i resy, to szukaj zielonej opcji a z naturalnym przywracaniem pż lub z resem (przywracanie pż w biżu zwiększa ilość hp, które wraca z naturalnym), opcje pvp ogólna obrona i unik jakiegoś ataku, najlepiej magicznego w takim armie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...