Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy do projektu serwera prywatnego

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam kilku osób do pracy przy projekcie - tak, rzeczy poważne można nazywać projektem - serwera prywatnego Last Chaos. Sprawa wygląda tak - szukam ludzi TYLKO doświadczonych w swoim fachu, logicznie myślących i aktywnych.

Pilnie poszukuje osoby na stanowiska takie jak: Grafik, 3D modeler, tłumacz (j.angielski), programista PHP/HTML/CSS
Wymogi: doświadczenie, najlepiej ukończone 16 lat, aktywność

Pobocznie również poszukuje osoby na stanowiska: HGM (x1), GM (x2), GS (x3)
Wymogi: doświadczenie, ukończone 16 lat, aktywność, angielski na poziomie komunikatywnym

Poszukiwane osoby TYLKO z kilkuletnim doświadczeniem w LC na stanowisko Developera (pomoc w aktualizacjach, content maker)

Wyciąganie brudów z 1410, czy zbędny spam mnie nie interesuje i nawet nie będę tego czytał. Mam duże zaplecze techniczno-finansowe jednak gorzej z czasem, dlatego staram się zebrać większy komplet ludzi. Aktualnie współpracuje z jednym człowiekiem od dłuższego czasu i wspólnie postanowiliśmy zebrać ekipę, co dwie głowy to nie jedna.

Osoby zdolne i doświadczone MOGĄ liczyć na wynagrodzenie finansowe.

Kontakt: PW lub skype (xowcapl)

@ Zapomniałem dodać; pracujemy na dwóch konferencjach TRELLO oraz na prywatnym forum.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Współpracuje z kilkoma osobami nad niemieckojęzycznym serwerem, dla osoby trzeciej. Jeszcze sporo pracy, nie mamy zamiaru jeszcze nic zdradzać.

Opublikowano

Współpracuje z kilkoma osobami nad niemieckojęzycznym serwerem, dla osoby trzeciej. Jeszcze sporo pracy, nie mamy zamiaru jeszcze nic zdradzać.

Radze uwazac na tego powyzej :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, szukam kilku osób do pracy przy projekcie - tak, rzeczy poważne można nazywać projektem - serwera prywatnego Last Chaos. Sprawa wygląda tak - szukam ludzi TYLKO doświadczonych w swoim fachu, logicznie myślących i aktywnych.

Pilnie poszukuje osoby na stanowiska takie jak: Grafik, 3D modeler, tłumacz (j.angielski), programista PHP/HTML/CSS

Wymogi: doświadczenie, najlepiej ukończone 16 lat, aktywność

Pobocznie również poszukuje osoby na stanowiska: HGM (x1), GM (x2), GS (x3)

Wymogi: doświadczenie, ukończone 16 lat, aktywność, angielski na poziomie komunikatywnym

Poszukiwane osoby TYLKO z kilkuletnim doświadczeniem w LC na stanowisko Developera (pomoc w aktualizacjach, content maker)

Wyciąganie brudów z 1410, czy zbędny spam mnie nie interesuje i nawet nie będę tego czytał. Mam duże zaplecze techniczno-finansowe jednak gorzej z czasem, dlatego staram się zebrać większy komplet ludzi. Aktualnie współpracuje z jednym człowiekiem od dłuższego czasu i wspólnie postanowiliśmy zebrać ekipę, co dwie głowy to nie jedna.

Osoby zdolne i doświadczone MOGĄ liczyć na wynagrodzenie finansowe.

Kontakt: PW lub skype (xowcapl)

@ Zapomniałem dodać; pracujemy na dwóch konferencjach TRELLO oraz na prywatnym forum.

Najpierw to trzeba mieć pliki ep4 z dobrym capem i więcej wiedzy niż tylko propozycja Do tego wchodzą ułatwiające życie toolsy Zatem Powodzenia :)

Nowicjusz
Opublikowano

przecież pliki z june (które są w dosyć dobrym stanie) są opublikowane a toole to szczerze mówiąc tylko formalność, wystarczy trochę czasu i zwykły kurs MySQL pod język w którym chcesz pisać

0620f-ce93b428-4d5a-4c1a-9ef2-5931bbaa2f

napisanie tego toola zajęło mi 2-3 dni, nie więcej

@topic

nawet nieźle, ale patrząc na popularność prywatnych serwerów LC nie opłaca się, po prostu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam pliki serwerowe ep4, clienta i wszystkie narzedzia

To wszystko jest opublikowane na deleweleperskich forach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...