Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - Ukończyliście go więcej niż raz?

seI3a99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie mam pytanie , bo ja już przeszedłem 2 raz i w ferie może zabiore się za to jeszcze raz :P I chciałem wiedzieć , czy  dużo osób robi tak jak ja i czy staracie się przechodzić ją na różne sposoby?

Opublikowano

Ja przeszedłem raz, miałem zamiar wziąć się za drugie podejście aczkolwiek zapał odebrały mi inne tytuły, które chciałem przejść.

Opublikowano

Ja przeszedłem raz, mam DLC nowa gra plus więc czasami sobie robię poszukiwania w wiedźminie. Czekam na nowy DLC "Krew i Wino" 

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

Ja także tylko raz ;) Mam plan przejść najpierw wszystkie DLC, a jak wiadomo zostało tylko "Krew i wino". Kiedy to zrobię, to na pewno nie jeden raz wróce do W3.

@Edit

W3 jest za bardzo dobrze zrobiony, by do niego nie wrócić :D W3 jest 1000 razy lepszy niż 1 część (moim zdaniem), a ją przeszedłem już z 10 razy xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przechodzę 3 raz ta gra jest za bardzo doskonała żeby mogła się znudzić :) Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...