Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpalenie gry na VPSIE

stasio889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na czym dokładnie mam się skupiać przy wyborze VPSa, aby działał na nim client Tibii? 

aby był tam windows, 1gb ramu i procesor 1core.

­

Opublikowano

Klient tibii jest chyba na systemy linuxowe, nie wiem ile ta gra pożera zasobów, ale na takim vpsie musisz jeszcze doliczyć środowisko graficzne i serwer vnc.

Opublikowano

Klient tibii jest chyba na systemy linuxowe, nie wiem ile ta gra pożera zasobów, ale na takim vpsie musisz jeszcze doliczyć środowisko graficzne i serwer vnc.

po c**j się wypowiadasz jak c**ja się znasz? klient tibii jest pod każde środowisko, można go dowolnie przerabiać i zasobów pobiera tyle co nic. najtańszy vps z byle mintshosta odpali ci 5 tibi z xeno 24/7.­

Opublikowano

po c**j się wypowiadasz jak c**ja się znasz? klient tibii jest pod każde środowisko, można go dowolnie przerabiać i zasobów pobiera tyle co nic. najtańszy vps z byle mintshosta odpali ci 5 tibi z xeno 24/7.­

No dokładnie to samo powiedziałem, więc nie rozumiem o co Ci chodzi. Na VPSie też musisz odpalić pulpit zdalny i mieć do tego jakieś środowisko graficzne od bardziej zasobożernych - gnome lub lekkich - lxde. Przecież nie będziesz grał przez konsolę ssh...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...