Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Npc Do Zabawy !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jak mam kliknac na niego prawym? Normalnie myszka ? I jak juz klikne to gdzie mam sh make wpisac ? Samo sh make ? czy cos jeszcze przed tym lub za tym ?

Opublikowano

Kurde . Prawym > Właściwości > Prawa Dostepu i tam masz okeinko. W nie wpisz 777 . Zamknij to i w Ctrl+T wpisz sh make . Tyle

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Ale co ty wgl. mowisz, w WinSCP mam dac wlasciwosci i jakies prawa dostepu?

@@ wgl to ma ktos moze plik object ? /usr/rain/channel/share_data/locale/english/quest/object

Dokladnie ten, bede wdzieczny za wstawienie go ... Bo ja go mam pustego, a pusty on chyba nie powinien byc

Opublikowano

Tak, w WinSCP Dokładnie Ci opisałem co masz zrobić. Ludzie no jak am to wytłumaczyć? nagrać 10 sekundowe video ?;<

Object Ci sie zapełni jak zrobisz co każe

To ostatnie - F9 .

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Ja pier ^^ Ja nie mam polskiej wersji kur ^^ Wiedz o co Ci chodzi... : / Tam są różne rozszeżenie jak klikne prawym np Shift+F5, F8 i wgl, możesz dioradzic ktore to bedize? a jak juz klikne to tam w ktorym to wpisac ?

Opublikowano

W player transfer_quest popraw jedną linijkę.Jest

say_reward("Pamiętaj, że możese mu przeszkadzasz..")

Prosiłbym o poprawę ponieważ, gdy ktoś bezmyślnie kopiuje, reputacja serwera może trochę opaść . :)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Tutek sredni ladnie wyglada ale opis juz cienko wyszedl, szkoda ze nie wspomniane bylo ze trzeba dac dostep wyjebalo mi permissed denied i all object. Thx...

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam jeden problem :/ Te pliki trzeba napisac w notatniku i wlepic do WinSCP czy musze ktorys folder podmienic-wiem ze to ;P

Ale ktore ;/

Opublikowano

Teraz tak dodałem i było by wszystko Git gdyby nie to conection refrushed czy coś takiego bo nie pamiętam jak się pisze

Już działa :D :D źle coś tam robiłem ;)

Opublikowano

Jak to zrobić ? ja jak Wpisuje sh make to wywala mi folder Object proszę o dokładny poradnik/.

@Edit

Nie wiem jak ja to zrobiłem ale działa !! Dziękii wielkie . 1

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Działają ,ale jak byś dodał więcej ucieszył bym się ;P <haha ?

I oczywiście + dla Cb ; D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...